NEW POSTERS

I SAMARBETE MED POSTER STORE

Häromdagen klickade jag hem fem stycken posters från Poster Store . Tänkte göra om en liten yta här hemma och vad är då inte bättre än nya posters? Då ytan befinner sig uppe i vårt vardagsrum/kök så har vi för det mesta svart och vitt men tycker rummet behöver en färgklick så därför fick det bli lite mer färgglada posters den här gången. .

Om ni inte har kikat in hos Poster Store så säljer dem vackra posters till ditt hem med en rad olika motiv. Är du sugen på en poster med din stad som motiv så finns det en del posters med kartor och städer eller varför inte en lite mer exklusiv poster från deras Selection sortiment? En stor del av Selection utbudet är konst från världens främsta fotografer, illustratörer och konstnärer. Så himla fina!

För att knyta ihop säcken i det här inlägget så tänkte jag även dela med mig av en rabattkod. Uppger ni sannakaisson30 i kassan när ni lägger er beställning så får ni 30% rabatt på hela beställningen (Gäller ej på ramar och Selection). Koden är giltig fram till den 22/8. HAPPY SHOPPING!

Gillar

Kommentarer

Rasken
Rasken,
Riktigt fina posters 😍🙏🏼
nouw.com/rasken
bysanna
bysanna,
Tack snälla!
nouw.com/bysanna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229