Livet som förälder

Två månader sedan jag satt och skrev på en dator, om jag har saknat det? Ja, faktiskt. Jag tycker om att sitta och knappa på tangenterna. Jag har ju faktiskt suttit och knappat på tangenterna i princip varje dag sedan jag började på gymnasiet vilket är 8 år.


Vår lilla tjej växer så det knakar och utvecklas mer och mer för varje dag som går. Om lite drygt en vecka fyller hon 4 månader och idag vände hon ifrån rygg till mage för första gången och igår fick vi höra hennes gulliga lilla skratt för första gången. Vi har kommit in i föräldrarollen och dagarna består av lek och mys med lillan.. inte mycket mer än så. Hon är inne i en period just nu där hon har lite svårare att somna på kvällarna och hon har ingen ro för att amma utan det blir en liten fight varje gång. På tal om mat - vi har börjat låta henne smaka gröt och puré vilket hon älskar. Leendet när hon får en sked av något är oslagbar!

Så, hur är föräldralivet i övrigt? Jo, det är skratt, kärlek, tårar och många frågor. Det är inte förens man har barn som man faktiskt inser hur mycket tid det tar och att man faktiskt får anpassa sig mer än vad man tror att man hade behövt göra, men det är fantastiskt. Fantastiskt att varje morgon slå upp ögonen och det första man ser är en liten solstråle som är överlycklig för att se mamma igen efter en hel natts sömn - det är helt otroligt hur mycket man kan älska en liten människa så som man gör.

Gillar

Kommentarer