VitaViva 15 Day Cleanse

Jeg er netop i den aller-sidste faste af en mildest talt super-effektiv cleanse, nemlig VitaVitas 15-dages udrensning. Den gør hvad den skal og renser virkelig ud i systemet indefra. Uden at gå for meget i detaljer, kan jeg vidst godt afsløre, at det er 15 dages konstant tarmskylning, som man iværksætter hver aften ved sengetid ved indtagelse af to i øvrigt ganske uskyldigt udseende kapsler med pulveriserede urter. Man har fornøjelsen af effekten næste morgen... Og nogen gange op ad dagen også. Men det virker!

Modsat andre udrensnings-tilskud er 15 Day Cleanse fra VitaViva ikke en ubehagelig affære, der får tarmene til at vride sig i smerte og tilværelsen til at føles som en generalprøve på døden og helvedes skærskild. Tværtimod. Når dagens business er ude af systemet (ahem) kan man leve ganske som ellers, men det anbefales dog, at man under cleansen lever "sundt" - altså uden et overforbrug af rødt kød, tomme kulhydrater, sukker, alkohol og kaffe.

På nær kaffen (som jeg bliver decideret umulig at omgås foruden) har det ikke været en udfordring for mig at holde mig fra de andre ting, som jeg ikke normalt har det store indtag af. Jeg har dog skåret lidt ned på brødet, men spiser stadig havregryn om morgenen og rugbrød til frokost, da kroppen og hjernen simpelthen har brug for de gode kulhydrater for at holde sig i gang.

15 Day Cleanse fra VitaViva helt plantebaseret, og er udviklet til at hjælpe tarmsystemet med at udskille ophobede affaldsstoffer. Den indeholder effektive og 100% naturlige afføringsmidler såsom sennepsblade og cascara sagrada samt mælkesyrebakterier, som er med til at opretholde den naturlige tarmflora. Det siges, at al sundhed begynder i tarmen, og at velfungerende tarme er en forudsætning for sundhed i resten af kroppen. Hvis ikke tarmen fungerer optimalt kan affaldsstoffer let klistre sig fast til tarmens vægge. Ved at rense tarmen med 15 Day Cleanse reduceres bl.a. oppustethed, mavepiner, hovedpiner, uren hud og træthed.

I løbet af min 15 Day Cleanse har jeg ikke lidt af eftermiddagsoppustethed og min hud i ansigtet har aldrig været flottere. Bye, bye porre, urenheder og hello glans og glød! Jeg kan kun anbefale 15 Day Cleanse til alle, der ønsker at reboote systemet indefra.

Køb VitaViva 15 Day Cleanse her

Synes godt om

Kommentarer

CamillaRigmor
CamillaRigmor,
Hvor er du sej, jeg fik lige en søndags mail fra Ilva hvor du prydet hele siden.. 😃
nouw.com/camillarigmor
byrosemaria
byrosemaria,
Haha, tænk engang 😊
nouw.com/byrosemaria