Pre-Red Carpet Detox

Ahgh, der er kun en lille-bitte uge til ELLE Style Awards. Spørg mig om jeg glæder mig... og om jeg er ved at udgyde grønne grissebasser i pre-panik over hele seancen.

For ja, det er jeg! Jeg har dog langt om længe fundet den PERFEKTE kjole, som jeg glæder mig til at vise frem på tirsdag!

Men inden jeg hopper i de florlette (og afslørende) gevandter, så er der altså dømt hard-core pre-party detox. Og den hjælper jeg godt på vej med VitaVivas '7 Day Cleanse' der er den kondenserede og intense version af den 15-dages udrensning jeg tidligere har afprøvet.

I denne omgang går jeg dog all-in på 'projekt-perfekt-krop-på-en-uge' og det betyder, oversat til hverdagskost, at jeg morgen, middag og aften sluger 12 kapsler (hver gang!) med effektive og 100% naturlige udrensende godter som psyllium husk, økologisk hørfrøolie, aloe vera og cascara sagrada.

Ligesom under 15-dages kuren er det en god ide at spise overvejende grønt under udrensningen, og holde sig fra raffineret sukker, gluten, tomme kulhydrater, kaffe - og alt det, man normalt anbefales at forsage med eder og besværgelser, hvis man er på kur. Til gengæld er der så udbetaling i den anden ende, hvor grumme symptomer som uren hud, oppustethed og andre skavanker, der bestemt ikke gør sig godt på den røde løber, skulle være pist forsvundet. Derfor udlever jeg min indre grøntsagsgnaver til fulde i disse dage - og det bekommer mig heldigvis vel, da jeg som bekendt er en kanin i menneskekrop, og typen, der i 9 ud af 10 tilfælde ville vælge hindbær over Haribo og synes at broccoli og rosenkål er en fest! Jeg er nu 2,5 dage inde og det er på ingen måde slemt at følge kuren - eller dens intenderede "bi"-virkninger ;)

Fra på lørdag af giver jeg dog også afkald på den faste føde - bevares, kun for en stund - og 'green-juicer' over weekenden, for at blive renset komplet igennem. Forhåbentligt går det bedre end sidst jeg lagde mig ud med en grøn juicekur, og jeg gennemgik den fastenes svar på Dantes Inferno, mens jeg kæmpede med ikke at kløjs i mit hvedegræs-spirulina-chlorella-shot. Men mere om det på den anden side af weekenden....

Læs mere om VitaViva 7-Day Cleanse her

Synes godt om

Kommentarer