Lidt om morgenvaner og kosttilskud - og en rabatkode til jer

Sponsoreret af Njord

Jeg er en af de typer, der simpelthen ikke fungerer optimalt uden minimum en kop koffein i blodet. Og den skal allerhelst skydes ind i blodbanerne som det absolut første, når jeg står op - og det er faktisk tanken om, at Nespresso-maskinen kun er ca 20 skridt væk, der ultimativt får mig på højkant om morgenen. Med andre ord: Jeg kommer ingen vegne uden min morgenkaffe.

Om det er en god vane eller ej (de fleste vil nok hælde til at mene det sidste), så er jeg dog kommet ind i en anden vane om morgenen - og det er en af dem der udelukkende gør godt (hvilket jeg nu engang vil mene, at koffein også gør...). Jeg er nemlig begyndt at tage kosttilskud fra Njord Nutrition.

Det kan være lidt en klapjagt at navigere i den evigt voksende jungle af kosttilskud der skyder op som ukrudt for tiden, og lover alt fra hår som Rapunzel, hud som en baby-nusmse og energi som et Duracel-batteri. Og ofte ender man med at famle i blinde og spise et helt måltid i pilleform, når man har slugt alle de vitaminer og mineraler, der skulle gøre en ih-og-åh-så-godt. Sådan er det heldigvis ikke med Njord.

Njord er nemlig så genialt indrettet, at man får skræddersyet en vitaminpakke præcis efter ens unikke behov. Man starter med at tage en lille test online, hvor man svarer på en række kost- og livsstilsvaner, og derefter får man en anbefaling med hvilke vitamin-sammensætninger, der passer præcis til en. Jeg skal eksempelvis tage to personlige multivitaminer og to fiskeolie-kapsler, for at kompensere for at jeg hverken spiser kød eller mælkeprodukter. Og det bedste af de hele er, at Njord sender vitaminerne lige hjem til dørtrinnet på abonnement, så man aldrig løber tør og ikke skal bekymre sig om at fistre og fare til apoteket og helsekosten i tide og utide.

En anden ting, der gør at Njord skiller sig ud fra de andre kost- og vitamintilskud på markedet er, at der er tænkt meget over emballagen, der ofte er en stor plastic-synder. Njords tilskud bliver leveret i små miljøvenlige papirsposer og ved første levering får man to fine små krukker i nordisk design til sine 'daily drugs', så man slipper for at have uæstiske plastik-pille-bøtter stående frit fremme. Pretty nice!

Njords kosttilskud er udviklet i Danmark og er veganske, GMO- og glutenfrie. Fiskeolien er selvsagt ikke vegansk, men der kommer snart en vegansk Omega-3 kapsel, baseret på tang, som alternativ til fiskeolien. I kan læse meget mere om det kemiske 'nørderi' her.

Alt efter hvad din test fortæller dig, koster det 59-199 kr. pr. måned at få kosttilskud fra Njord - og for at det ikke skal være løgn, kan I lige nu prøve det til halv pris med en unik rabatkode, der giver 50%!

Brug koden ROSE50 ved chek-ud på Njords hjemmeside.

Det har aldrig været nemmere (eller billigere) at få en ny, god og sund morgenvane!


Synes godt om

Kommentarer