GIRLBOSS No. 5 // Cathrine Marie Urhammer fra Carré

1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here // 7. Here

Girlboss-føljetonen har været på sommerferie, og det af to årsager:

For det første, er det nok de færreste, der synes det er topdollar at læse om udannelse, karriere og dedikation, mens man selv er faretruende nær ved at gro sammen med den liggestol ved poolkanten i Sydfrankrig, man har tilbragt sommerferien i. For det andet, har jeg selv haft lidt svært ved at finde karriere-gejsten i min egen hverdag de seneste par måneder.

Men alt det ændrer sig nu, hvor jeg er lige på tærsklen til at træde ind i en ny og latterligt cool stilling her og for alvor skal oppe mit eget girlboss-game. Det betyder også, at jeg måske vil have lidt mere fokus på (min) karriere fremover (selvfølgelig i en kontekst der er totalt en vogue), og desuden er jeg også nærmest jubel-lykkelig over igen at kunne lade #girlboss-serien gøre sin entree her på domænet, og det med stil! For dagens levende billede er ingen ringere end Cathrine Urhammer, der brillerer med god smag og en gylden arbejdsattitude, når hun til hverdag styrer slagets gang hos et at mine favorit-smykkebrands, Carré. Og når ja, så har vi det til fælles, at vi begge SVÆRGER til at have en fysisk bordkalender foran os. Sig hej til Cathrine! 💁


#girlboss facts:

Cathrine Marie Urhammer, 26 år og PR & Marketing Coordinator hos CarréJewellery. Cathrine er uddannet multimediedesigner og blogger, når hun ikke er en busy bee i smykkebranchen om mode på www.cathrineurhammer.dk.

Girlboss facts:

Cathrine Marie Urhammer, 26 years old and PR & Content Coordinator at Carré Jewelley. Cath also blogs about fashion at www.cathrineurhammer.dk

Du er PR boss-lady hos Carré… Hvordan endte du her?

Jeg har været lidt rundt omkring de sidste 4-5 år, og primært har jeg siddet på den anden side af, hvor jeg sidder nu. Jeg har arbejdet som stylist for ALT for Damerne, haft en stilling som Editorial and Commercial Assistant hos Fashion-Post, og inden jeg blev ansat hos Carré Jewellery, arbejdede jeg med PR og web for et dansk interiør-firma som laver hoteller i København. Jeg trængte til at blive udfordret og min veninde og blogger-kollega (denne girlboss) anbefalede mig mit nuværende job, og så gik der faktisk ikke mere end en måned efter jeg havde søgt det, før jeg startede – og jeg er så glad det

You are boss-lady at Carré... How did you get here?

I've been testing the waters a little professionally the last 4-5 years, and have actually been mostly on the media side, rather than in PR. I've worked as a stylist and reporter for a number of Danish magazines, before ending up doing PR at Carré - a job I got through a recommendation from my friend and blogger-in-crime (this Girlboss).

Hvad er god #girlboss stil for dig?

Tøjmæssigtelsker jeg jeans og en rå t-shirt og gerne med en fin blazer ud over. Jeg ervild med kontraster i et look, og derfor vil man heller aldrig se mig i etfuldt gennemført business look, men jeg kan sagtens tage små dele og få dem integreret. Og hvis vi taler om attitude? Personligt er jeg nok ret seriøs, for jeg går meget op i mit arbejdeog har en høj arbejdsmoral – men jeg er heller ikke bleg for gak og løjer itide og utide. Det er alt med måde, og hvis man godt må sige det højt, så føler jeg at kunne mestre den balance rigtig fint.

Hvilke 3 tinger du afhængig af i hverdagen?

Så åndsvag cliché agtigt – men jeg kan simpelthen ikke fungere uden min kaffe. Dernæst kommer mobilen, hvor hele mit ”online-liv” foregår. Sidst, men ikke mindst, må det være min kalender fra Astier de Villatte. Jeg er online på så mange punkter, men lige min kalender har jeg brug for er fysisk foran mig, og jeg elsker at skrive, tegne og highlighte alle dagens gøremål i den (oh, I get you, Cath!)

Which three things are gets you trough your busy days?

It's a clicheé actually! But I can't live without coffee, my phone (that holds my entire online-life together) and my calendar from Astier de Villatte - the old school desktop kind - which I need in front of me physically. (I totally agree, Cath!)

Hvis der var 25 timer i døgnet, hvad ville du så bruge den sidste time på?

Blogge!! Jeg ville ønske, at jeg havde mere tid til at blogge.

If the day had 25 hours, how would you spend the extra one?

Blogging! I wish I had more time to blog!

Og her til sidst.. Hvad er dit bedste karriere tip til fremtidens girlbosses?

Klø på, og vær aldrig for fin til at hjælpe til. Man bliver især husket for de små ting i starten, og jeg har altid givet mig hundrede procent i hver eneste opgave, jeg er blevet tildelt. Det har jeg med tiden lært, at der bliver lagt mærke til på den lange bane, og jeg bliver derfor også en smule rystet, når jeg møder en praktikant på min vej, der for eksempel ikke gider give en hånd med ved mere lavpraktiske opgaver. Jeg tænker altid, at de skulle bare vide, hvad jeg har været igennem dengang jeg selv startede min spæde karriere som intern, haha!

And finally, what is your best career advice, for the girl bosses of tomorrow?

Go for it, and never feel that you are above any task. In the beginning of your career it is sometimes the smallest things that you'll get noticed for, and I have always given myself 100% to every task I have been assigned to. I've learned how it gets noticed in the long run, and I have been really astonished to witness interns, who proclaims that there are jobs they do not want to do (often of the more practical kind). I always think to myself that they should only know, what I did back in the days when I was an intern, haha!

Synes godt om

Kommentarer

amandajonassen
amandajonassen,
fridasfriday
fridasfriday,
Cat! I met her through a friend when being an au-pair in Australia. Small world! 😉
nouw.com/fridasfriday