Få en bikini-klar mave med Trim-Trim - og en rabatkode til behandling!

Indlægget er sponsoreret af TrimTrim

Selvom det kun er februar, er der alligevel fandens kort tid til, at den skrækkelige bikini-sæson er over os. Bevares, jeg er all-in for sol og sommer, men jeg forstår udemærket godt, at nogle har det lidt stramt med at skulle spankulere omkring i offentligheden i noget, der mest af alt minder om Eva-kostume. Jeg er heldigvis ikke der, hvor jeg ligefrem har behov for at gå på skånekost og suppekur inden sommer sæsonen, men man har da altid områder på sin krop man gerne liiiige så blev finjusteret inden bikinien kalder...

Og her kommer TrimTrim ind i billedet. TrimTrim er en klinik på Vesterbro (og Fyn), der tilbyder behandlinger med elektroterapi, og som har til formål at stimulere musklerne efter behov. Behandlingen kan både bruges, hvis man ønsker at tabe sig (altså omdanne fedt til muskler), eller hvis man blot vil "trimmes" (altså have mere tonede muskler).

Jeg er selv lige begyndt i et forløb hos TrimTrim, hvor målet netop er at tone mine mavemuskler. Ret smart pre-bikini. Det giver god mening for mig, ikke at have fokus på at reducere min taljevidde (som behandlingen også kan), men i stedet at give musklerne det sidste nyk på vejen, som jeg ikke selv opnår gennem min træning. Jeg er jo i forvejen temmelig aktiv og har stærke muskler, men jeg får ikke det sidste "umph", med mindre jeg begynder at løfte meget tunge ting meget ofte (hvilket jeg ikke har de fjerneste ambitioner om at gøre. Nogensinde). Derfor er TrimTrim genialt.

Fremgangsmåden er ganske simpel. Ved hjælp af små elektrodeplader, der fastsættes på huden, sendes svage strømimpulser til musklernes “nervetråde”. Impulserne fremkalder en rytmisk veksling mellem sammentrækning og afslapning - lidt ligesom når man laver sit-ups. Veksling har samme effekt som kraftig motion, dog uden at overbelaste kroppen. Musklerne stimuleres og styrkes og samtidig løsnes der op for generende ophobninger af affaldsstoffer. Man ligger på briksen i 45 minutter ad gangen, hvilket svarer til 6 timers fokuseret, hård motion. Elektroterapi har været anvendt og anerkendt i mere end 100 år og betragtes som en af de mest effektive og positive behandlingsmetoder til behandling af forskellige smertebehandlinger og muskel-relaterede sygdomme - og fedtreduktion /muskeløgning.

Man er i gode hænder undervejs, og der er en behandler tilstede hele tiden, til at skrue op og ned for de elektriske frevenser. Det gør ikke ondt, men det kan bestemt mærkes, når man ligger fastspændt med pladerne på maven. Musklerne bliver æltet, og når man kigger ned på dem, kan man tydeligt se, at der arbejdes. Hvis man ikke er vant til at træne, vil man dagen efter have samme fornemmelse i maven, som hvis man havde lavet en trilliard mavebøjninger. Jeg mærkede det ikke så ekstremt efter første behandling - lige indtil jeg lå på yogamåtten og aktiverede min core. Så kunne jeg bestemt godt mærke, at der havde været noget i gærde omkring navle-regionen.

Behandlingen kan bruges på alle kroppens muskelgrupper. Hvis man kæmper med lår, der lige meget hvordan man træner ikke ændrer facon, kan TrimTrim hjælpe. Ligeså hvis man har en slap mås, eller vinkearme. Behandlingen kan også bruges til at komme af med spændinger eller mnyoser.

TrimTrim anbefaler, at man skal have mellem 4 og 10 behandlinger for at se resultater, alt efter hvilket formål og udgangspunkt man har for behandlingen, og man skal gerne komme et par gange om ugen. De er meget fleksible med tiderne både morgen og aften og i weekenderne, hvilket er rart, når man skal have en i øvrigt travl hverdag til at gå op.

I samarbejde med TrimTrim, kan jeg tilbyde en rabatkode, der giver 50% på behandling hos Trimtrim ved køb af min. 5 behandlinger. En behandling koster 348 kr. De har også klinik på Fyn.

Rabatkoden, der giver 50% hos TrimTrim er: ROSE

TrimTrim garanterer 100% tilfredshed på alle deres behandlinger, som betyder, at hvis der efter 10 behandlinger, ikke er nogen synlige eller mærkbare resultater, tilbyder de at lave de resterende behandlinger uden afregning.

Ja, kønt er det ikke, men det er sådan det ser ud. Det er ikke farligt og gør ikke ondt. Det minder mest af alt om at få mavemassage... Følg med løbende, når jeg giver status på forløbet.

Synes godt om

Kommentarer