December-detox status og juice cleanse konkurrence

Jeg lagde som bekendt julemåneden ud med en noget atypisk form for julekalender. Nemlig, at jeg ville bruge december måned på at rense ud, så jeg kan starte 2018 med ny energi og en ikke-decembertung krop.

... Og hvordan går det så med at holde igen med marcipan, pebernødder og gløgg? Jo, nu I spørger, går det ulamindeligt godt!

På nær et par glas champagne og macarons fra Laduree, der blev indtaget i Paris (ellers har man jo ikke rigtigt været der, vel?) og et enkelt stykke chokolade med marcipan i et svagt øjeblik os Hotel Chocolat (det er vel jul...) så har jeg faktisk holdt mig forbløffende godt på sporet. Det har så heller ikke været så svært at navigere uden om julegodterne, da jeg efter turen til Paris lagde mig under dynen med en ond influenza i godt en uge, hvor min appetit og sociale ydeevne, var reducerede til amøbestadiet. Derfor blev mine træningsambitioner også skudt godt og grundigt til dørs, men hva' - det går vel også nok.

Men, den største del af detox'en er dog i gang med at udspille sig lige-nu-og-her. Sammen med de sindsygt seje juice'ere fra Restart Juice er jeg nemlig i gang med en tre-dages juice cleanse, der sørger for at skylle systemet igennem med en omgang grønne vitaminer her midstvejs gennem december. Modsat forrige juice cleanses jeg har testet er juicekuren fra Restart Juice overhovedet ikke svær at komme igennem. Juicerne er vildt smagefulde og med nogle ekstremt lækre ingredienser, der giver masser af energi og jeg føler mig hverken træt eller sulten. Alle juicerne er presset på en slowjuicer og indeholder mindst 50% grønstager så de er en god kilde til vitaminer, mineraler, kloryfyler og antioxidanter. Kort sagt: alle de ting din krop elsker - og ofte savner i december!

Cleansen foregår på den måde, at man skal drikke 6 juices om dagen + et lille morgenshot. Derudover skal man drikke masser af vand og te - og ikke indtage andet i øvrigt. Hver juice har et cute navn, der gør det sjovt at hive dem ud af køleskabet, og mine favoritter ud af dagens 6 lækkerier er formiddags-juicen Mr. Green med fennikel, ananas, agurk, spinat, citron, mynte og matcha og eftermiddagssnacken Oh Happy Day med mandler, kokosvand, dadler, raw kakao og havsalt. Den ville jeg faktisk drikke hver dag, hvis jeg kunne!

Hvis du også kunne tænke dig at rense lidt ud i julesulet, eller blot starte det nye år ud med et blankt kanvas, så har jeg sammen med Restart Juice fået lov at udlove en 3 dages Juice Cleanse til én heldig vinder.

En 3 dages Juice Cleanse fra Restart Juice har en værdi af 999 kr. og består af:

· 12 flasker slowjuice á 500 ml. pr. stk.

· 3 raw kakao med mandel-kokosvand á 500 ml. pr. stk.

· 3 fermenteret shot á 60 ml. pr. stk.

· 1 økologisk citron

· Pukka Cleanse Te

· BYOH Matcha Te

· Et lille plejende skønheds-kit fra ECOOKING, så du også kan rense huden udenpå under forløbet.

· PDF med en lækker 4 dages POWERFOOD plan, til dig der ønsker at fortsætte på den grønne bølge efter dit juice forløb

Sådan deltager du:

Hvis det skal være dig, der vinder den gode start på det nye år med en juice cleanse fra Restart Juice, så hop ind på restartjuice.dk og find ud af, hvilken juice man skal drikke mellem klokken 12 og 14 under sit juiceforløb.

Skriv svaret i kommentarfeltet nedenfor, så deltager du i konkurrencen. Jeg trækker en vinder den 22. december :) Good luck!

Synes godt om

Kommentarer

Louise O
,
Acai Booster
Amalie
,
Acai Booster <3 🍹
Liv
,
Acai booster 😊
Emma
,
Acai booster 😋
CharlotteCaroline
CharlotteCaroline,
ACAI BOOSTER - I kunne være spændende at prøve!!!
nouw.com/charlottecaroline
IsabellaHansen
IsabellaHansen,
Katarina
,
Acai booster
Marianne Juhl
,
ACAI BOOSTER
Samantha
,
acai booster 😊
Maria
,
Acai booster! Og åh, hvor ville det være lækkert at prøve oven på denne jul 😍