C'ELLE la vie // No. 7

Godmorgen allesammen! Og glædelig 1. mandag i advent ;) Jeg kom hjem fra London i sent i går aftes og bruger dagen i dag på at holde fri(!) - tro det eller ej! Eller, når ret skal være ret, startede jeg dagen ud væstenlig mere præsentabel og på et langt tidligere tidspunkt, end jeg havde regnet med, da jeg planlagde fridagen, og jeg mødte op på ELLE (ja, på min fridag) i morges i mit stiveste puds til et gruppefoto af redaktionen til et af de kommende magasiner. Forhåbentligt skal det igennem en behørig omgang Photoshop, inden det trykkes, så mine kulsorte rande under øjnene, ikke overdøver al billedets glam og glitter.

Nuvel, efter den lille foto-seance, agter jeg virkelig at bestræbe mig på ypperste vis på, at holde tilnærmelsesvis fri, og få styr på en masse praktiske ting, som jeg af gode grunde ikke nåede i weekenden, hvor jeg tullede rundt i Londons gader med @bymartina og Natalie og så på julepynt og drak virkelig mange kopper kaffe!

Men mere om London senere! I dag handler det nemlig på bedste mandagsvis om ELLE, og ugen der gik derinde. Og der har været nok at berette om, modsat sidste uge, hvor det var en noget tynd omgang saft I måtte trækkes med. Jeg har nemlig trænet med Medina (i arbejds medfør, bevares), været værtinde for et ELLE event hos Jane Kønig, og ikke mindst interviewet en masse spændende hoveder, som I kan se isserne af på det sort-hvide billede ovenfor.

Ugens high...

... var dog hverken at interviewe cremen af dansk modebranche elller se Medina flexe for kameraet. Well, begge var naturligvis ganske underholdende oplevelser, men det, der fik mit humør til at peake, var da jeg kom til bunds i min indbakke, der var stukket af som en vild galophest med EPO og LSD i blodet. Min indbakke-feng shui blikende mildt sagt rødt på panik-barometeret... (Og så var det også lidt af en optur at få præsenteret det kreative koncept til årets ELLE Style Awards ! Glæd jer!)


Ugens low...

... var dog den panik, der opstod i kølvandet på ELLE Style Awards præsentationen. Hvad i hede hulens navn skal jeg dog have på?!

Det var alt for nu :)

Hav en dejlig uge!

Synes godt om

Kommentarer