5 ting... til en chic ski-chick

1. Jumpsuit // 2. Rescue Cream // 3. Underpants & Shirt // 4. Goggles // 5. Moonboots 


Jubii, skisæsonen er over os, og er der noget der varmer mit ellers jævnt nedkølelde vinterhjerte, så er det tanken om at spænde et par lange plader under fødderne og suse ned af et bjerg med frostbid i læberne. 


Der er dog én ting ved skiløb der, ud over at mestre den perfekte slalum på en sort pukkelpist med islag, er svært. Og det er den evindige hurdle med at balancere påklædingen så man undgår at fryse udsatte kropsdele af, men samtidig ikke forveksles med den afskylige snemand - hvilket ikke er et uset tilfælde, hvis man har tendens til ind at lave "muldvarpen", når man kaster sig ud i off-pist udskejelser. (Her er en heldragt alstå et must, så man ikke i tillæg til at erhverve sig et frossent fuldskæg, får sne i trussen.) Jeg sværger, det er en mere sjælden end køn affære, når jeg går rouge på bjerget... Det er noget med vidt flagrende stave og en hyppig frekvens af ski, der stikker i alle andre retninger end vandret. Og det selvom jeg har stået på ski siden jeg var fem... Hmph! 


For at rette op på den manglende tekniske snilde, er jeg dog stærk fortaler for konceptet "fake it till you make it", og her kommer udstyret ind i billedet. Bevares, jeg kommer aldrig til at ligne et udsnit af en vinterlig modeserie fra Vogue, men med et par få fashionable addtioner og en effektiv rescue creme, er jeg da et skridt tætte på at se pro ud på pisten.ENGLISH RECAP


Oh, how I love skiing. Nothing really warms my winter-frozen heart as much as the thought of strapping those planks underneath my feet and swooshing down a steep mountain side with frost bites on my lip! Howerer, it can be quite hard to master the balance between looking just remotely chic and not being in immediate risk of freezing off vital limps. Still, 20-years into my skiing indavours, I still resemble the yeti after venturing off-ski and plunging head-first into piles of snow - and here bitter experience has tought me that a onezie is a must if one does not fancy frozen knickes... Granted, I'll never look like a winterly Vogue fashionspread, but with a few essentails and a good rescue cream, I'll be at least one step closer to looking pro on the piste. 

Synes godt om

Kommentarer