5 ting du skal have i din taske

Indeholder tilknyttede links

En rigtig girlboss har naturligvis altid en fab taske svunget over skulderen. Men hvad er en taske uden indhold? Der er faktisk forsket dybt og længe i indholdet (og mængderne!) i den mest uundværlig accessory over dem alle, og det er næsten absurd, hvad d'damer transporterer rundt i deres Mary Poppins-inspirerede taske-aggregater. Men fakstisk behøver du kun at pakke 5 essentielle ting i tasken, for at begå dig som en vaskeægte career-girl.

1. Din smartphone

I disse digitale tider er vores smart-phone = vores liv. Kan du ikke finde vej til dit møde ude i byen, kan du blive guidet af Maps, du kan tjekke din email på farten og har din kalender ved hånden. Hvem har egentligt brug for en computer? Pimp din mobil med et lækkert cover.

2. Dit visitkort

Alle karrierekvinder med respekt for sig selv, har et kick-ass business-card, så det skal du også have. Det er super vigtigt, når man møde nye mennesker at efterlade dem med et konkret "minde", så de kan tage kontakt til dig, og husker dig. Det hele handler nemlig om netværk. Hvis dit arbejde ikke tilbyder at lave visitkort til din stilling, så kan du selv designe et online. Hold dig til et klassisk layout og undgå al irrelevant information, sjove fonte og hjerter. Det er business, ikke en pixi-bog.

3. En notes-bog

Inspiration kommer alle vegne fra, og i de tilfælde er det super handy at have en fin notesbog at skive dine ideer op i. Så ved du hvor du har dem. Gå efter en fin en af slagsen (jeg er vild med dem fra Lacroix) - og husk en kuglepen.

4. Din quick-fix makeup

Hvis du som jeg har lange dage, så sidder makeuppen ikke nødvendigvis samme sted om aftenen, som den blev sat samme morgen. Jeg har derfor altid en mini-parfume, handy concealer-stift, en eyeliner, en pudder, blush og en læbe-et-eller-andet i tasken, så jeg hurtigt kan rette op på dagens skader, hvis jeg skal videre om aftenen. Psst... Benefits makeup er så fin, at man gerne vil have dem op af tasken.

5. Tyggegummi eller en sund snack

Dårlig ånde eller maver, der rumler er bare ikke et hit i et møde. Og der er heller ingen, der er tjent med en kollega, der er "hangry". Hav derfor altid en mintpastil, tyggegummi og en rawbar ved hånden, så du kan komme ubehagelige episoder i forkøbet.

Synes godt om

Kommentarer