29.09.18 -Ugen der gik...

... er tilbage for fuld vigør efter flere (læs: utallige) måneders larmede radiostilhed. Årsagen? Jeg har ikke haft overskuddet til at kaste den kærlighed på mit lille domæne, som jeg føler det kræver. Kører en 'all-or-nothing' strategi, hvor jeg faktisk hellere vil undlade at opdatere, frem for at skrive halvhjertet om noget, hvor jeg ikke har hjerte - eller hjerne - med mig i formuleringerne. Det bliver sådan lidt tomt.

MEN! Nu er jeg der igen, hvor jeg ikke kan lade være med at lade fingrene løbe over tastaturet og dele lidt af det, der sker i mit liv, med alle, der synes at den slags er morsom at snage i. Både fordi det føles godt, at have et sted til at formulere mig, der er helt mit eget, men også fordi jeg 'blot' er et simpelt menneske, der er til fals for smiger, og flere har opfordret mig til at krybe til tasterne igen. Man må jo lytte til det masserne vil have ;)

Sidste gang, jeg lavede noget som helst herinde, der var værd at skrive om, var før det begyndte at blive rigtig varmt - og taget i betragtning, at temperaturene allerede er faldet til noget, der ligner polariske tilstande, kan I slev regne ud hvor lang tid der er gået...

Det betyder også, at der er sket en hel del. Både på arbejdsfronten og hjemme i privaten. Jeg har rejst: Både til Hamborg og Berlin i to omgange og spenderet sommeren på langs ved Costa del Nordhavn. Jeg er flyttet, haft hjernerystelse, plejet mine mavemuskler intenst og spist utrolig meget vandmelon. Jeg har også lært at samle møbler fra Ikea og konkluderet, at jeg har mere tøj end køkken- og nipsgenstande og genfundet glæden ved at drikke te i stedet for kaffe. Og det er vidst bare toppen af isbjerget.

Dette indlæg bliver dog aaalt for langt, hvis jeg skal redegøre kronologisk for alle de mere eller mindre bizarre ligegyldigheder og store sager, der har opholdt mig siden sidst i maj.

Så lad os i stedet fokusere på den korte bane, nemlig ugen der gik - kogt ned til en herlig lille boullionterning med ugens højdepunkt og én ting, der kunne have været gået liiidt bedre end som så.

Vi starter med ugens 'bummer'...

... der udspillede sig i dagene (og timerne) lige op til ELLEs store 10-års fødselsdagsfest, hvor dresscoden dagen igennem var 'Think Pink'. Bevares, jeg er stor fortaler for lyserød. Lyserød champagne, lyserøde macarons, min lyserøde sofa... You name it. Lyserød er fint. Det vil sige i alle andre situationer, end når jeg er mere eller mindre 'tvunget' til at iklæde mig farven. Det har nemlig én uomtvistelig følgevirkning: Jeg ender med at ligne en kloning mellem Paris Hilton og Barbie...

... alt endte dog lykkeligt (og jeg endte i sort) og festen var en klar optur. Meeeen, det største peak denne uge var dog ikke festen (selvom det bestemt var en succes, hvis man ikke medregner, at jeg er så gammel nu, at jeg har haft tømmermænd lige siden), men derimod at finde ud af, at en af mine yndlingsbøger (A Discovery of Witches), som jeg genlæste spontant denne sommer, lige er blevet lavet til en serie på HBO ! Mit efterår er reddet.

Vi snakkes ved i næste uge... Hvis ikke før. I'll be back! Pinky swear.

(Frit fra kamerarullen den sidste uges tid)

Synes godt om

Kommentarer

VenterPaaVinBlog,
Åh, Hamborg - det er bare så dejlig en by.
- A
www.venterpaavin.dk
Tina
,
Vil ønske dit et smukt, godt, trygt, fantastisk 2019 😊
Paul svensson
,
Tack för denna sida <3<3<3
Här är min bästa hemlighet till er Kram

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration