10 nyheder, der får mig til at glæde mig til efterår

1. Kjole // 2. Jeans // 3. Strik // 4. Pumps // 5. Neglelak // 6. Ur
7. Shopper // 8. T-shirt // 9. Sweater // 10.
Nederdel

Indeholder reklame i form af affiliate-links

Altså... Jeg ved godt at det er meget dansk kronisk at beklage og jamre sig over vejret. Men når faktum er, at jeg pt sidder i min eneste uges ferie i umindelige tider, og kalenderen nok siger 25. juli, og jeg er iført sutsko og sweater, og drikker skoldhed te, hvor jeg burde slænge mig i en strategisk placeret solstol i minimale beklædningsgenstande, klipklappere og drikke iskold vandmelonjuice, så synes jeg at den grådkvalte vejr-udløste selvynk er velbetteriget.

Nuvel, da vi vidst godt kollektivt kan vedtage, at dette går over historien som "sommeren, det glemte at blive sommer", så kan vi ligeså godt tage forskud på de glæder, der ligger forude, men synes yderst aktuelle lige nu - nemlig efterårsmoden. Også kendt som: den pæneste af alle modesæsoner (og der er efterhånden mange).

Ovenfor har jeg fundet 10 nyheder, der lige har ramt (net)butikkerne, og som personligt kunne tage min garderobe et godt stykke i den rigtige retning mod de koldere og mørkere måneder (hvis det overhovedet kan blive værre, end det er nu...). Det smukke er, at alle items kan sættes sammen på kryds og tværs, så jeg vil næsten vove at påstå, at man med disse 10 items har alt man skal bruge til den nye sæson. Måske tilsat et par sneakers og en frakke...

Synes godt om

Kommentarer