... er tilbage for fuld vigør efter flere (læs: utallige) måneders larmede radiostilhed. Årsagen? Jeg har ikke haft overskuddet til at kaste den kærlighed på mit lille domæne, som jeg føler det kræver. Kører en 'all-or-nothing' strategi, hvor jeg faktisk hellere vil undlade at opdatere, frem for at skrive halvhjertet om noget, hvor jeg ikke har hjerte - eller hjerne - med mig i formuleringerne. Det bliver sådan lidt tomt.

MEN! Nu er jeg der igen, hvor jeg ikke kan lade være med at lade fingrene løbe over tastaturet og dele lidt af det, der sker i mit liv, med alle, der synes at den slags er morsom at snage i. Både fordi det føles godt, at have et sted til at formulere mig, der er helt mit eget, men også fordi jeg 'blot' er et simpelt menneske, der er til fals for smiger, og flere har opfordret mig til at krybe til tasterne igen. Man må jo lytte til det masserne vil have ;)

Sidste gang, jeg lavede noget som helst herinde, der var værd at skrive om, var før det begyndte at blive rigtig varmt - og taget i betragtning, at temperaturene allerede er faldet til noget, der ligner polariske tilstande, kan I slev regne ud hvor lang tid der er gået...

Det betyder også, at der er sket en hel del. Både på arbejdsfronten og hjemme i privaten. Jeg har rejst: Både til Hamborg og Berlin i to omgange og spenderet sommeren på langs ved Costa del Nordhavn. Jeg er flyttet, haft hjernerystelse, plejet mine mavemuskler intenst og spist utrolig meget vandmelon. Jeg har også lært at samle møbler fra Ikea og konkluderet, at jeg har mere tøj end køkken- og nipsgenstande og genfundet glæden ved at drikke te i stedet for kaffe. Og det er vidst bare toppen af isbjerget.

Dette indlæg bliver dog aaalt for langt, hvis jeg skal redegøre kronologisk for alle de mere eller mindre bizarre ligegyldigheder og store sager, der har opholdt mig siden sidst i maj.

Så lad os i stedet fokusere på den korte bane, nemlig ugen der gik - kogt ned til en herlig lille boullionterning med ugens højdepunkt og én ting, der kunne have været gået liiidt bedre end som så.

Vi starter med ugens 'bummer'...

... der udspillede sig i dagene (og timerne) lige op til ELLEs store 10-års fødselsdagsfest, hvor dresscoden dagen igennem var 'Think Pink'. Bevares, jeg er stor fortaler for lyserød. Lyserød champagne, lyserøde macarons, min lyserøde sofa... You name it. Lyserød er fint. Det vil sige i alle andre situationer, end når jeg er mere eller mindre 'tvunget' til at iklæde mig farven. Det har nemlig én uomtvistelig følgevirkning: Jeg ender med at ligne en kloning mellem Paris Hilton og Barbie...

... alt endte dog lykkeligt (og jeg endte i sort) og festen var en klar optur. Meeeen, det største peak denne uge var dog ikke festen (selvom det bestemt var en succes, hvis man ikke medregner, at jeg er så gammel nu, at jeg har haft tømmermænd lige siden), men derimod at finde ud af, at en af mine yndlingsbøger (A Discovery of Witches), som jeg genlæste spontant denne sommer, lige er blevet lavet til en serie på HBO ! Mit efterår er reddet.

Vi snakkes ved i næste uge... Hvis ikke før. I'll be back! Pinky swear.

(Frit fra kamerarullen den sidste uges tid)

Synes godt om

Kommentarer

For godt en måned siden (plus det løse, for ja: jeg har været temmelig MIA på domænet her de forgange måneder, i know!) var jeg på en af mit livs hidtil vildeste presseture. Og ja, det siger ikke så lidt eftersom foregående presseture blandt andet har indeholdt cruising på den sydfranske kyst i denne her orange racer - og møder med Chris Hemsworth, Vienne Westwood etc. etc. (ja, jeg har det hårdt).

Nuvel, nok pral, for den tur jeg vil fortælle om bliver nok en af dem, jeg kommer til at tage ned fra den mentale kaminhylde flere gange genne, resten af mine levende dage og rulle mig i det glimmer, der pryder minderne. I sidste måned var jeg nemlig blevet inviteret til Champagne-regionen i Frankring af ingen ringere end verdens største champagne-hus, Moët. Ja, true story! Og det var altså ikke bare en hvilken som helst "kom-ned-og-se-vores-HQ"-tur. Nej, det var The Full Monty! Champagne-smagning (what else), en besøg i de historiske arkiver, udflugt til champagne-markerne,tour gennem de 28-kilometer lange kældre, hvor ALLE (som i alle) champagner, der produceres af Moët lagres i inden de sendes ud i verden ... og middag i Moëts private mini-udgave af Versailles med husets rockstar Celler Master til bords. Fik jeg sagt wauw?

Jeg kan umuligt få alt med fra turen, så jeg har efter bedste evne samlet lidt highlights som jeg fik knipset undervejs (når mine hænder ikke var knuget om et champagneglas) - og hvis I savner mere guf fra turen, så hop over på Acies blog , som jeg havde den udsøgte fornøjelse at dele oplevelsen med - hun har lavet en mere eller mindre genial dagbog fra turen .

Moëts champagne-marker uden for Epanay i Champagne.
'Champagne' er en 'beskyttet titel' so to speak, og for at mousserende vin må hedde champagne, skal alle druer og produktion foregå i Champagne-regionen i Frankrig efter de gamle traditioner.

Frokost i Orangeriet
... og en tur på skolebænken (aka. champagnesmagning) - take notes!

I Moëts kælder
Kælder-kilometer er en selvstændig valuta i Champagne... og Moët har 28 KM kælder (do the math) hvor alle Moët og Dom Perignon-flasker lagres i omkring 4-7 år (+ afhængig af vintage) inden de sendes ud i den store verden. Tallet 99832 på det håndskrevne skilt ovenfor angiver hvor mange flasker der ligger... i den krypt. Der er flere milioner flasker i Moëts kældre - og de er alle under kontrol og inspektion af én mand og ingen maskiner. Tænk over det, næste gang du drikker en flaske Moët.

Savoir Fête
Jeg lærte et nyt udtryk, i champagne - og jeg er vild med det! Savoir Fête er er ordspil over det franske "savoir faire", der betyder dygtighed ved et håndværk - eller på engelsk: Craftmanship. Savoir Fête derimod er kunsten i at nyde og fejre - altså altså det man forbinder med champagne og bør gøre meget mere

... Og hvis du også vil fejre alt det gode i livet - og kunne tænke dig at gøre det i næste weekend (hvor vejret stadig ser ud til at være noget så nydeligt) - og med champagne i hånden tilmed, så læs med her.

I næste weekend markerer Moët nemlig den internationale begivenhed Moët Grand Day - altså en her dag dedikeret netop til Savoir Fête og alt hvad der dertil hører af gode oplevelser. Og Moët sparer ikke på noget, så dagen (eller dagene, rettere) markeres med en håndfuld super-delikate champagne-cruises i København og du kan komme med!

Der er i alt 6 cruises, som alle (der er fyldt 18 år) kan købe billetter til.

Du skal bare finde ud af om du er mest til Afternoon Tea, Champagne Brunch eller et Dinner Cruise (med Michelin-menu fra Kokkeriet) - og om du helst vil med fredag eller lørdag ... Hvis du synes at det kunne være ekstra sjovt at spice oplevelsen op med et lille oplæg fra ELLE, så kig nærmere efter Afternoon Tea og Dinner fredag, samt brunchen om lørdagen. Der deltager yours truly nemlig sammen med ELLE-squatet ;)

Du kan læse mere om alle cruises og købe billetter her. Ses vi?

Synes godt om

Kommentarer

Lige nu...

... streamer jeg: Riverdale på Netflix (det er Gossip Girl, One Tree Hill og Desperate Housewifes all-in-one. What's not to love?)

... hører jeg: Tom Odell's "Another Love"( Zwette Remix), Rae Sremmurd ft. Juicy J "Powerglide" og Kanyes klassiker "All of the Lights" på repeat!

... væmmes jeg over: Folk, der markerede dagen i går (24. marts) med et "Nu-er-der-kun-9-måneder-til-jul" opslag på Facebook. I skulle skamme jer!

... læser jeg: Krimien "Silkeorm" af Robert Galbraith (aka. J.K. Rowlings) - og alt for mange Memes på Instagram...

... drømmer jeg om: En tur til et sted hvor solen ikke er leger gemmeleg og temperaturene har en behagelig start-celcious på ca 22 grader. Mexico, Maldiverne, Malaysia, Mallorca... Jeg er ikke kræsen.

... forstår jeg ikke: Hypen omkring Juno. Jeg bor lige ved siden af, og bevares, duften i bageriet er da ganske liflig og brødet smager fint, men C'mon peeps! Det er jo bare glorificerede surdejsbrød og kanelsnegle i forklædning. Og der er kø. ALTID. Find mig på Emmerys.

... kan jeg ikke få nok: Sweat pants som dem her (gerne tilsat crop top, blazer og kitten heels)

... har jeg optur over: At Britney, Nsync, Bacstreet Boys og Spice Girl snart får et major revival. Jeg gør i hvert fald mit for at deres streaming-rate boomer

... er jeg færdig med: At dyrke yoga og har i stedet kastet min uforbeholdne træningspassion og kærlighed på reformer-træning hos Powerhouse

... vil jeg gøre det til en vane: At drikke lidt mere champagne. Det er nemlig for kedeligt at lade være.


Synes godt om

Kommentarer