Foto av Jennifer Haglund

Hej!!

Mitt namn är Ronja, som ni troligen redan vet om ni är här, jag är 18 år och bor i Linköping och gjort det hela livet. Jag är en riktig partyprisse och spenderar helst min lediga tid med mina brudar. Genom tiderna har jag hållt på mycket med hästar, kört motocross och gick även in i en tävlingssatsning i bikinifitness men där var jag tvungen att avbryta på grund av privata skäl. Har drivit några tidigare bloggar men har alltid fått bloggtorka och inte hittat tillbaka, men detta är mitt sista försök och hoppas att det går vägen denna gång! Mitt liv idag är väldigt oklart då jag kommer hoppa av skolan och börja jobba heltid, så att jag kan bli en strong independent woman och inom en snar framtid flytta hemifrån och förhoppningsvis flytta från lilla Linköping för att se vad resten av Sverige har att erbjuda.

Nu kommer ni säkert tänka att jag gör något väldigt puckat eftersom att jag har mindre än ett år kvar på gymnasiet, men jag trivs verkligen inte i skolan och jag passar helt enkelt inte bakom skolbänken för tillfället, och jag anser att om jag någon gång ångrar mig och vill plugga klart finns det alltid komvux så det löser sig alltid. Men som jag skrev, jag vill verkligen bara bli självständig och helst byta stad och jag följer magkänslan på den fronten.

Just nu sitter jag på ett fik i Stockholm och jag ska på en arbetsintervju lite senare sen, och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra och att jag trivs på det stället för det jobbet skulle vara perfekt för min del. Kan inte säga än vad det är för jobb för somsagt ingenting är klart än och jag kommer berätta inom en snar framtid när och om det blir något nytt jobb. Har ändå sökt närmre 15 jobb och kallad på några intervjuer så jag har ju lite att tänka på osv. Med andra ord är jag väldigt taggad på vad livet har att erbjuda mig just nu och hur fett hade det inte varit om Stockholm blir min hemstad i framtiden? Drömmen ju!!

Senare ikväll kommer det komma upp ett inlägg om mina piercingar och tatueringar, då jag själv tycker att det är sjukt kul att läsa om! Ha det gott sålänge.

/ R

Likes

Comments