Hello babes! Som jeg kort nævnte i går, var det sidste dag for Nouw's 30 day challenge i går, hvilket altså vil sige, at jeg har klaret at blogge hver eneste dag i 30 dage i streg. Det er jeg altså ret stolt over, for som jeg nævnte i mit første indlæg i perioden, måtte jeg sidste år kaste håndklædet i ringen, da jeg var så tidspresset at det ikke kunne lade sig gøre. Jeg har dog været fast besluttet på, at jeg VILLE klare det denne gang, for med lidt planlægning skulle det jo nok kunne lade sig gøre.

Uge 1 gik også rigtig godt. Jeg havde fri fra studiet og havde på daværende tidspunkt kun et job i tankerne, så tiden til bloggen var der en del af. Jeg fik planlagt en hel del indlæg, hvilket man sagtens kunne se på mine læsertal for perioden. Så ramte vi uge 2 og jeg startede på studiet igen. Det krævede selvfølgelig en lille smule mere planlægning, men med kaffeaftaler i bogen og kun 3 vagter denne uge, fik jeg skabt en del content. Jeg nåede til uge 3 hvor min kalender var fyldt til randen. Jeg kunne godt mærke, at det blev sværere at blogge hver eneste dag, men jeg klarede den selvom jeg var lidt ked af, at skulle stresse en smule over det. Vi nåede til uge 4, hvilket var ugen jeg havde frygtet allermest. Det var vinterferie, hvilket betød at jeg arbejdede alle dage pånær en den uge, lørdag havde jeg dobbeltvagt og samtidig havde jeg mit fuldtidsstudie ved siden af, men jeg klarede den dog med lidt færre personlige indlæg og lidt flere planlagte. Jeg har uden tvivl lært en hel del de her 30 dage og jeg har kunne mærke, hvorfor det er jeg brænder for lige præcis at blogge. Det har givet mig mod på at holde lidt mere gang i bloggen end tidligere, så i kan forvente en del flere indlæg i fremtiden. Håber i har nydt at følge med de sidste 30 dage, hvis i har ønsker til fremtidige indlæg, så må i endelig skrive en kommentar.

XoXo J

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Contain affiliate links

1. Sweater / 2. Jeans / 3. Blazer

God aften de damer! Tidligere tikkede der en mail ind fra Gina Tricot omkring en masse nyheder. Noget jeg ALTID tjekker igennem, for man kunne jo liiiiige være heldig at finde noget lækkert, hvilket selvfølgelig også var tilfældet denne her gang. Ville selvfølgelig lige vise jer, hvad jeg fandt. Jeg skal ihvertfald have klikket nederdelen hjem, det er helt sikkert! // Good evening ladies! Earlier I received an email from Gina Tricot about there new products. Something I ALWAYS check out, in case I find something that I need to have, which I of course also did this time, which is what I wanted to show you guys. I'm definitely buying the skirt that's for sure!


Forresten er det den sidste dag i Nouw's 30 dages blog challenge, men det kan i læse meget mere om på bloggen imorgen! // Btw it's the last day today of Nouw's 30 day challenge, but much more about that on the blog tomorrow!

XoXo J

Likes

Comments

Hola mi amigas! En ny uge er i gang, hvilket betyder det er blevet tid til at dele med jer hvilke planer jeg har for denne her uge. Lige for tiden går dagene så stærkt, at jeg knap kan følge med. Der er en hel del at se til på studiefronten, da vi snart rejser afsted mod Colombia og derfor skal forberede vores opgave, samtidig med at vi selvfølgelig har andre projekter ved siden af. Yderligere starter jeg i et nyt job inden længe (How can she do it you think, well I have no clue) og så er der selvfølgelig en hel del andet.
// Hola mi amigas! A new week is starting and I'm so ready for it.

Monday:

Min dag startede ud på studiet kl 8:20 imorges til 14:00 ca, hvor jeg efterfølgende havde aftalt at mødes med min studiegruppe, for at komme i gang med vores Colombia projekt og samtidig få lavet vores projekt til onsdag færdigt. Lige pt sidder jeg i toget hjem, hvor den igen står på lektier. // My day started out at the school at 8:20am until around 2pm, where I met up with my study group to start our Colombia project and at the same time finish our project for Wednesday. As of now I'm sitting in the train on my way home to do some more homework...

Tuesday:

Igen starter dagen ud på studiet og senere på arbejde i restauranten. // Again my day starts at the school and later it's time to work at the restaurant.

Wednesday:

Primært samme dag som tirsdag, først studiet og derefter et smut forbi restauranten. // Kinda the same as Tuesday, first school and then work.

Thursday:

Jeg har fri fra studiet, hvilket er SÅ skønt. Det betyder praktisk dag og så selvfølgelig blogging dag, da det primært er det jeg bruger tiden på, på mine fri dage fra studiet. Har lovet mig selv, at jeg skal forbi træningscentret, da jeg har haft 1,5 uges pause og helt sikkert skal i gang igen. Om aftenen skal jeg til personalemøde hos Streetfood i Vejle (Nååh ja den jobsamtale jeg var til for en månedstid siden, var hos Streetfood som snart åbner i Vejle) Efterfølgende står den formentlig på en torsdag bytur who knows? // I'm off from school which is SOOO nice. It means a practical day and of course a blogging day, which is primarily what I do on my days off school. I've promised my self to hit the gym, since I haven't been there for 1,5 week. In the evening I'm going to a staff meeting at Street Food in Vejle. (Oh yeah the job interview I was at a couple of weeks ago was at Streetfood which is soon opening in Vejle) Afterwards I'll probably go out with some coworkers for a thursday night out, who knows?

Friday:

Min dag starter igen på studiet indtil 15:20 (If I survive after being out all night) Om aftenen står den på fødselsdagsfest for to af mine rigtig gode venner, som selvfølgelig skal fejres i byen. // Friday starts out at the school until 3:20pm
(If I survive after being out all night.) In the evening I'm heading for a birthday party for two of my good friends, which of course has to be celebrated at a club.

Saturday:

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg formentlig starter lørdagen ud med tømmermænd, cause I'm starting to get a baaad hangover every time... Heldigvis har jeg fri weekend fra restauranten, så dagen skal tilbringes på sofaen. // It's not a secret that I will probably start out the day with a bad hangover, cause I'm starting to get a baaad hangover every time... Luckily it's my weekend off work, so I can spend all day on the couch.

Sunday:

Lige pt har jeg fri søndag, som betyder blog dag og så skal jeg formentlig have ryddet lidt op og gjort rent på mit værelse. Efter sidste uge har det været ret kaos. // As of now I'm off on Sunday, which means a blog day and then I might have to clean up, since last week was so busy it's a mess.

XoXo J

Likes

Comments

God eftermiddag babes! Som før nævnt er jeg begyndt at kigge efter en lejlighed, da jeg er ved at have følelsen af at jeg er klar til, at forlade de trygge rammer herhjemme og finde mit eget. Jeg er dog meget påpasselig og vil helst finde en lejlighed igennem et boligselskab, så ventetiden og listen er desværre ret lang. Både fordi det er billigere, depositummet mindre og samtidig er man sikret hjælp hvis nu der skulle ske en skade i lejligheden, derfor er jeg altså blevet anbefalet dette istedet. Alligevel er jeg begyndt at drømme lidt om hvordan en potentiel lejlighed skal indrettes, jeg gemmer billeder på instagram i lange baner og forestiller mig hele tiden, hvordan det bliver at flytte hjemmefra, can it be soon please?

Ovenstående billeder er blot et udpluk af de billeder jeg har gemt på det seneste og nej det bliver formentlig ikke sådan min første lejlighed kommer til at se ud, da jeg både er på SU og ikke har planer om at smide en million efter en lejlighed, men derfor må man godt drømme og finde inspiration, ikke?

// Good afternoon babes! As earlier mentioned I've started looking for an apartment, since I've been getting the feeling lately that I'm ready to leave the nest so to speak, in other terms I'm starting to get ready to go find my own spot. It takes some time since I've decided to go through an agency and the waiting list is quite long, despite that I've started dreaming about how I would like my future apartment to look like. Obviously It's not gonna look exactly like on the photos above, since I'm living on my SU and salary of course and aren't planning to spend a million danish kroners, but anyways a girl can dream, right?

XoXo J 

Likes

Comments

God aften! Så er jeg igen kort hjemme, før jeg om 10 min smutter videre på næste job. Denne uge har været SÅ utrolig stressende. Jeg har ca arbejdet 30 timer på mit arbejde samt haft mit studie ved siden af, så der har været gang i den. Nevertheless har det været ret vildt at se hvor meget jeg rent faktisk kan nå på en uge på den front. I dag har været lidt mere stille og dog, jeg startede nemlig morgenen ud med to af mine brødre i Ikea, for at shoppe nye ting til vores værelser. Efterfølgende var vi et smut på Salling Rooftop, så på Joe and the Juice og derefter gik turen hjem. Nu er jeg lige kommet hjem fra arbejde i restauranten og skal videre på endnu et job. Hvordan har jeres dag været?

XoXo J

Likes

Comments