Jeg kan ligeså godt ærligt indrømme at mit yndlings mærke er MAC. Jeg har selv en del produkter af mærket og jeg synes virkelig det er rigtig lækket, kvalitets fylde produkter. Produkterne holder rigtig længe og jeg vil sige det er alle pengene værd, jeg er ikke blevet skuffet endnu!

Jeg har nedfor sammensat de 5 musthave som jeg mener en hver MAC elsker skal eje. Alle produkterne er nogle jeg selv ejer og virkelig elsker!

//Pernille

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Nu når vi er gået ind i et nyt år, så kan man ikke lade være med at planlægge lidt. I de sidste par år har lavet en liste over must have inde for fashion, som jeg godt kunne tænkte mig at eje. Jeg har lidt den holdning at jeg vil heller købe kvalitet frem for kvantitet, når det gælder tasker, ur, tørklæder osv. Det som regel ting som aldrig går af mode jeg invester mine penge i, lidt fornuftig er man vel når det gælder mange penge.

1. En Marc Jacobs håndtaske

Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg elsker Marc Jacobs. Jeg ejer alle lidt forskellige fra ham og ønsker mig endnu mere. Det som er på min topliste, er en håndtaske fra hans nye kollektion. Jeg har ikke helt bestemt hvorfor en farve endnu men jeg er helt sikker på at når jeg står i butikken, så er der en som taler til mig. Aldrig købe noget hvis det ikke føles rigtig.

2. Ray ban solbriller

Her på det sidste er der faktisk gået op for at mange et bare virkelig gode solbriller. Ray ban har så mange forskellige stel som aldrig går af mode, så derfor har jeg besluttede mig for at mit næste par solbriller skal være der fra.

3. Ur fra Marc Jaboc

Jeg har virkelig længe godt kunne tænke mig et pænt ur. Til hverdag går jeg rundt med mit sports ur, det er fint, ikke det, men ikke særligt feminiet. Marc Jacob laver nogle rigtig fine enkle, i sølv som bare lige er mig.

4. Mini pung

Jeg kan ikke rigtig bestemme mig for om det skal være en fra By Malene Birger eller Marc Jacob. Jeg har længe gerne ville have en lille pung, bare til mine korte og et par mønter, da jeg er træt af at have alt i mine lommer. Min tænke har været omkring en kortholder men det er bare ikke mig. Så derfor er jagten gået ind på finde den rigtige mini pung, som kan være med på farten.

5. Tørklæde fra Louis Vitton Paris

Det her ønsker kommer nok ikke til at gå i opfyldelse, lige forløbet eller måske slet ikke i år men krydserfinger. Jeg har virkelige forelsker mig i et af deres tørklæder, det er mørkebundt med stort mønster, bare helt vildt flot. Jeg har dog ikke lige fået undersøgt hvad prisleje vi ligger på, men chance for at jeg står i københaven i løbet af det her år er ikke særligt stort, så chancen er ligge for det ender i mine hænder men lad os nu se.

Det var så min want list for 2017, der nogle ret vilde ønsker som er på listen meeeen mon ikke det nok skulle kunne lade sig gør. Alle piger her vel sine svagheder, min er bare over mærkevare og godt kvalitet, så det er der ikke så meget at sige til. Man skal også have lov til at forkælde sig selv en gang i mellem, når budgettet er der.

Håber det kunne give en lille inspiration for dig som også går og drømmer lidt nyt til skabet.

//Pernille

Likes

Comments

Jeg sad helt tilfældig og rullede lidt op og ned på Bestellers hjemme, hold da op siger jeg bare. Det er så meget helt "almindelig" tøj men alligvel skiller det sig ud på den helt rigtige måde.
Det er billigt, lækkert kvalitet, og lige fortiden er de en helt masse lækre tilbud, som man ikke kan sige nej til!!!
Så skynd jer ind og tjek det ud!

Nedenunder har jeg sammensat tre look, som jeg selv kunne finde på at iføre til mig til hverdag!
I in looooov

//Pernille

1. // 2. // 3.

1. // 2. // 3.

1. // 2. // 3.

Likes

Comments

Januar er allerede slut, den første måned i året er overe og vi går forhåbenligt en lyser tid i møde. Januar har været en meget stille og rolig måned, men kan nu godt mærke på skolefronten at det spidser til. Dog er der altid plads til kunne trylle lidt favoritter frem. Der er godt nok ikke så mange for den her måned men småt er os godt.

The body shop - Vitamin E night cream

Den her natcream gør virkelig underværker for min hud. Jeg har faktisk haft det til at så længe i mit skabe men fik først taget den i brug i slutning af december og hold da op, en forskel. Den er virkelig med til at udtone min hud, så den både ser pæn og nærig ud. Den giver tilpas fugtig så ens hud ikke ser fedet ud, som nogle creamer har tildens til. Så der faktisk os en ret effektiv cream fordi den passer til alle hudtyper, os dig med tør hud. Den er med til at oprethold en fugtigheds balance, som den virkelig lever op til. Udover det så inderholder en vitamin E, kokosolie og genopbyggene ellementer. Alt i alt bare en virkelig gode cream, som jeg er så glad for at have fået øjne op for.


MAC - mineraliza skinfinish natural

Som en hver MAC elsker, så har man den her puder i sin samling. Puder giver en let dækning og et er med til at fremkalde et mat look, den er perfekt til at lige sætte sin foundation spot on. Elsker den virkelig, som alle andre MAC elsker. 


Too faced - Chocolate bar eyeshadow

 I den her måned har jeg fundet kærligheden til en af mine gamle paletter som bare har lagt bagerst i skabet i laaaang tid. Det fortryder jeg virkelig fordi den inde bare så mange flotte nude, mørk farver, som bare sammensat på den rigtig måde. Der kan laves så mange forskellige looks, så man tror det er løgn. Så glad for jeg har fundet kærligheden til den igen 


The body shop - Sleeping mask

Den her maske er fantastisk og jordens nemmeste maske. Påfører den før senge tid og vågner med super blød og frisk hud, hvor nemt kan det være? Masken er virkelig med til at opfriske ens ud og giver en meget glat udtoning, som jeg elsker, samtidig er den og dybde rensende. Jeg bruger den omkring en gang om ugen og jeg kan virkelig se forskel. Jeg elsker bare virkelig den her maske, den gør så meget godt for hud.


Det var så månedes favoritter, ved godt det ikke var så mange meeen sådan er det jo. Jeg i kunne bruge det som en lille inspirations, hvis du selv står og mangler noget i den druer. 

//Pernille

1 // 2

1 //2

Likes

Comments

Rigtig mange gange velkommen til Bypernille

Jeg har valgt at oprette en blog hvor jeg vil dele mine interesser for beauty og fashion. Jeg har altid været meget inspireret af andre blogger. På bloggen her vil jeg primæret skrive om forskellige synesvinkler til måde beauty verden men også fashion. Der vil også komme almindelig problematikker som vil taget op til diskussion.

Alt hvad der bliver skrevet på er udelukket mine egen holdninger og erfaringer.

Hvem sidder bagved?

Jeg hedder Pernille Iversen og er 18 år gammel. Til dagligt er jeg igang med en gymnasie uddannelse, hvor jeg snart er færdig med mit andet år. Efter gymnasiet har jeg en plan om at tage et sabbatår, hvor verden skal opleves. Drømme udannelse derefter vil være at læse til kemi & teknologi ingeniør, hvor fokus område vil være at blive produkt udvikler indenfor beauty område.

Jeg er en meget smilene og i mødekommene person, som elsker at være i bland mennesker. Jeg nyder hver dag, bruger tiden fornuftig og springer ud i livet. Ungdommen er den periode hvor man skal finde sig selv og blive klar over hvad man vil med sit liv, dog brænder jeg mest for at bare leve i nyet.

Jeg drømmer om at bryd taboet om at ordblind, bare er nogle dovne og dumme mennesker. Jeg er selv ordblind og brænder for at bevis, at som ordblind kan man hvad man vil, det tager bare tid. Det er os en af målene med bloggen er jeg kan få lov til at skrive det jeg føler for uden nogle skal se ned på mig!

Jeg håber det gave et lille indblik i hvem jeg er og så håber jeg i har lyst til at følge med!

//Pernille

Likes

Comments