Header

Jag verkligen älskar dessa babynesten de är lite av en plåga att sy med alla små vinklar och vrår som fint ska stämma in timmar utav våldsam stoppning utav kanten.

Men resultatet blir ju så jäkla bra än så länge har jag bara fått förfrågan om att sy denna grå modell av babynest men jag längtar och hoppas att jag snart får sy en puderrosa variant!


Mina nästen har en riktig skummadrass för extra stabilitet och komfort, det underlättar dessutom enormt mycket när man ska tvätta dessa minisängar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

By Öiås, Hemsytt

Mössor är en underbar favorit, en mössa, en färgklick och något personligt! Jag älskar att ge mina egna barn unika mössor.

Dem här är sydda i dubbel trikå många i eko tyger och några med unika dekorationer, för vem vill inte ha alldeles egna kaninöron en underbart fluffig boll eller en fin rosett på sin lilla knopp?

Dessa mössor är i storlek 50 och finns till salu här

Dessa är sydda i storlek 52 och finns med på min fb-sida här

Likes

Comments

By Öiås, Hemsytt

​Förra veckan var det julmarknad i byn där jag bor. Jag fick en del sålt och en hel del som återkom med speciella önskemål. Det vare en riktigt rolig upplevelse att stå på marknad och något jag gärna gör igen.

Likes

Comments

För ett par månader sedan beställde jag ett par fuskpälstoffsar som jag vart väldigt missnöjd med och jag har inte hittat några fina toffsar som har talat till mig, vad gör man då? Jo man får väll göra sina egna, sagt och gjort här är resultatet:
Det ska bli kul att se hur de ser ut på en mössa och vilka fler varianter utav dessa man kan knåpa ihopp. Det tog oförskämt kort tid att göra och resultatet vart Väldigt bra, Jag är faktiskt väldigt förvånad över resultatet.

Likes

Comments

Till en liten pojke fick jag förfrågan att sy dessa supercharmiga hängslebyxor sydda i ett underbart tyg.

Det finns fortfarande lite kvar att göra bland annat att sätta dit ett par knappar.

Likes

Comments

By Öiås, Virkat

Nu behöver jag hjälp med att bestämma vilken färg denna lilla kanin ska få för färg på sina ögon.


Likes

Comments

Mat

Stekt svamp med äggröra <3 så gott och mättande

Vad passar inte bättre än att börja dagen med svamp när jag har bestämt att jag ska få med mig familjen ut på svampjakt i dag,


Likes

Comments

By Öiås, Hemsytt, Pyssel, Sytt

I går sydde jag denna enkla college-tröja för jag var så att jag fick något fint att sätta lite vinyltryck på.
Det var länge sedan jag lekte med vinylen och jag tänkte att jag skulle ta ett ganska enkelt motiv små diamanter var inte lika lätt som jag tänkte. Många små delar vart det.

Men det gav mersmak och det kommer nog komma fler vinyl project inom kort.

Likes

Comments

By Öiås, Hemsytt, Mössor

Ett litet paket hopplockat efter önskemål som välkommen till världen paket, snutten och mössa kommer den lilla att kunna ha på en gång medans bodyn kommer komma till användning först efter ett par månader.

När jag städade lite i min syvrå så fann jag en väldigt charmig tofs att fästa på mössor och resultatet vart väldigt bra faktiskt jag får vackert ta och klicka hem några fler.

Ursäkta bildkvaliteen vi har uppenbarligen alldeles för dåligt ljus här hemma.

Likes

Comments