Velkommen til Phrayanakhon Cave

Nå skal jeg fortelle dere noe morsomt! Typene hadde før vi reiste planlagt en overraskelsestur - det viste seg å være til Phrayanakhon Cave. Var umulig å ikke skjønne at turen hadde noe med grotte å gjøre, da det sto "cave" på alle skiltene når vi begynte å nærme oss.

Etter en meget varm biltur kom vi omsider fram til stedet og det var en deilig overraskelse når vi skjønte vi måtte vasse ut til båten som skulle ta oss over til øyen vi skulle ut til. Vannet var så deilig og varmt!

Vi skjønte lite da vi kom i land. Ingen av oss visste hvor vi skulle gå eller hvor langt det eventuelt var. Begge var vel kanskje litt forberedt på at grotten var med en gang vi kom oss til øya, haha!

Det viste seg å at grotten var et godt stykke oppover i skogen, og allerede på starten av stien begynte vi å høre lyder som kunne minne om trær som knekker - typ lyder man hører i filmer som Jurassic Park rett før dinosaurusen kommer løpende. Men, nå var vi da her og kunne ikke snu av den grunn!

Neste overraskelse ble at det gikk rett opp... Så og si bokstavelig rett opp, trapper med fuktig jord og i stein! Og du vet følelsen av å gå i regnskogene mange av dyreparkene har, den klamme og våte luften? Her var det ti ganger verre! Folkene vi møtte på som allerede hadde gått turen var gjennomvåte, og selv ble jeg intet unntak. Glad for at jeg valgte løs kjole, men den kunne man nesten vri opp etter turen - deilig!

Man gikk alene hele veien opp med forvarsel før vi startet om at vi måtte følge stien. Eller, i hvert fall at stien var der av grunn. Ikke bare så vi krabaten over, men ekte ville aper så vi og hengende i trærne! Disse fikk vi ikke tatt noe ordentlig bilde av, men gøy var det uansett.

Grotten var fredet så disse tårne vi lagde (det jeg lagde så vel egentlig ut som en pannekake med noe pynt på) skal ikke røres. Det er jo litt kult hvis vi noen gang kommer tilbake og ser at tårnet stå der enda!

Det var helt klart vært gåingen og den bratte trappen opp, når vi kom fram til selve grotten. Så fredelig og rolig det var der!

Var kun disse bildene jeg har fått redigert til nå, men turen ble helt fantastisk og det var virkelig ikke noe jeg hadde greid å gjette meg fram til!

Må vel også innrømme at det er typen som har tatt flest bilder med kamera enn så lenge, så bildene dere har sett til nå har blitt tatt av han😊

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229