TESTER EYELINER TIL KUN 10 KR!

Hei hei!

Da jeg var i Sverige for kanskje en måned siden, kom jeg over i en matbutikk (!) sminke til kun 10 kr stk. Hvordan kan man la en slik mulighet slippe unna?! Tok derfor med meg to leppestifter (som jeg faktisk er veldig fornøyd med) og denne eyelineren som jeg skal vise dere nå. Jeg har prøvd den en gang før, så dette blir min gang nr to.

Kun maskara, ingen vipper satt på. Ja, jeg vet, vippene mine har blitt uuutrolig korte.. Men her synes eyelineren utrolig godt.

Den er i bunn og grunn lett å jobbe med, men man må fort ta påfyll av produktet da den fort mister fargen mens man holder på. Når først rett mengde er på, holder den godt på fargen i løpet av dagen.

På bildene har jeg faktisk på meg den ene leppestiften jeg kjøpte. Den kjøpes nok fort igjen, bare i flere farger!

Den skal være vannfast, meen akkurat det har jeg ikke testa ut enda.

Alt i alt er dette helt klart en eyeliner man kan bruke. Den er lett å jobbe med, kunne kanskje ønske den var litt mykere på tuppen, men dette er smak og behag. Til å koste kun 10 kr, er ikke dette et dårlig produkt.

3/5 da den var litt for hard på tuppen for min smak, og jeg måtte fylle på med produkt flere ganger for å få ønsket resultat.

Liker

Kommentarer

Mtomine
Mtomine,
Så fin du er 😊
nouw.com/mtomine