TESTER - H&M ANSIKTSMASKE - MINUTT FOR MINUTT

Hallo!
I dag prøvde jeg en av H&M sne nye ansiktsmasker, du vet de som ligger i den runde beholderen? De er kanskje ikke nye lenger i den forstand, de kom vel ut før jul en gang?!
Jeg prøvde den grå, "Cucumber and Aloe", og den luktet veldig friskt og godt. Rettere sagt, den luktet det den skulle, tommel opp!

Slik ser den altså ut. Skulle tro det ikke var sååå mye i den lille saken der, men det holdt i massevis for mitt ansikt.

De to første bildene rett etter at den ble lagt på. Den var veldig rennende, så anbefaler å påføre litt og litt med en finger. Første jeg merket var at den kjølte ned ansiktet, noe som var veldig behagelig!

Etter ti min var det kun rundt ved leppa som hadde tørka. Hadde så klart greid å hive forpakningen, så hvor lenge jeg skulle la den virke husket jeg ikke, så nedtellingen ble satt på 10 min om gangen.

Etter da 20 min, merks det i hele ansiktet at den har tørka. Ansiktet er vansklig å bevege, og man ser tydlig i speilet at den har tørket.

I og med at den var tørr å ta på rundt hele ansiktet, bestemte jeg meg nå for å ta den av. Den var lett å dra av, helt til det viste seg at sidene av ansiktet mitt ikke var helt tørre enda. Prøvde å vente enda 5 min, men tålmodigheten min forsvant og jeg fjerna resten.

Source error

Som du ser, var det enkelt å dra den av. Dette er etter ca 20 min.

Vasket over ansiktet etterpå, for å få vekk evt rester, og merket først da hvor glatt og fin huden min var å ta på. Ansiktet er fortsatt kjølig, men på en behagelig måte.

Fra en skala på 1 - 5, gir jeg denne en sterk 3'er.

Prøvd noen av disse?

Liker

Kommentarer