Spontantur til Gøteborg

Hei!

Fredag etter jobb satte vi oss rett i bilen og var plutselig på vei til Gøteborg. Haha, hotellrommet ble så og si bestilt på vei ut av døra! Elsker slike spontane ideer og tror vi begge er enige om at dette MÅ gjøres flere ganger!

Turen ble prioritert til å bare kose oss, litt shopping og ellers bare sightseeing. Med nesten 20 000 skritt på lørdagen kan vi trykt si at vi har fått sett masse! Fortsatt mye vi ønsker å gjøre så det får bli neste gang.

Vi bodde på Gothia Towers rett ved siden av Liseberg og Universeum. God frokost, fine hotellrom og en så fin utsikt! Sky baren var ikke sånn kjempebra, utenom utsikten så klart, men dårlig plass til litt for mange mennesker.

På lørdagskvelden fant vi Rock Baren... som vi like gjerne satte oss på. Litt utenom det vanlige vi pleier å gå på, men her trivdes vi kjempegodt! Her serverte de akkurat det vi trengte + snacks og mat. Drinker til ca 100 kr og øl, cider og vin fra 32 kr. Hehe, to shot kostet rett under 80 kr🐵

Vi spiste god mat, drakk gode drinker og nøt det å være litt borte fra vår egne by her hjemme. Gjør godt! Neste stopp blir Litauen om bare 30 dager!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229