Snakebite

Flere som har sett Annijor (Anniken) sitt nyeste innlegg? Elsker det, helt ærlig! Snoke i klesskapet til andre synes jeg er så gøy. Her kan man finne ny inspirasjon, få litt ideer og kanskje få øynene opp for nye skatter. Det gjorde nemlig jeg i den siste videoen hennes. Bare jeg som skimtet et par Louis Vuitton sko? De synes jeg var driiiit kule, så jeg begynte å søke litt rundt og oppdaget vel egentlig at det er flere sko fra L.V jeg kunne ha tenkt meg! Men, gjett hva..? De er ikke gratis!

I går var jeg i bursdag til ei venninne. Det var veldig koselig og alltid hyggelig å omgås folk med felles interesse. Dette er folk fra studiet, så logisk nok blir det alltid litt snakk om sykepleie og studiet generelt, men slik er det alltid i starten før samtalene går over til alt mulig annet. Vi spilte spillet "Speak out" som virkelig falt i smak! Absolutt et spill jeg kunne tenke meg å ha her hjemme.

Meget random med bilder av en slange midt i dette innlegget?

Nå tror jeg at jeg straks har vist alle redigerte bilder fra Thailand. Virkelig en egen følelse å reise og jeg vil absolutt besøke flere steder utenfor Europa! Tankene har surret rundt Vietnam og forskjellige steder i USA. Har jo enda et gavekort på Ticket som jeg kan bruke, men vi sliter med å finne avganger som har direktefly. Slik som en tur til Roma skal plutselig ta 18 timer, det går ikke vet du...

Liker

Kommentarer