SLIK SER MIN FØRSTE TRENINGSUKE UT

Hallo!

Da har jeg endelig fått satt sammen første treningsuke med gruppetimer. Det blir i første omgang tre gruppetimer, så får jeg se om jeg trener noe utenom det også. Er absolutt ingen vits i at jeg pøøser på med trening nå i startet. Starter heller litt rolig, og ser heller om det trengs å øke etterhvert. Slik turnusen min ser ut er det en god del kveldsvakter, så vi får se om noen av de blir gjort om til dagvakter hvis avdelingen mener det er like greit.

Just Dance! onsdag kl 19:00-19: 55 "JUST DANCE. En dansetime inspirert av forskjellige dansestiler som hip hop, funk, salsa, jazz mm. Egen komponert time av instruktøren. Gled deg til en energisk dansetime! Let`s dance".

Skal prøve å teste ut noen av de 6 forskjellige dansetimene de har. Tror det kan være veldig gøy, med mindre timene blir stappfulle og man ikke får plass til å bevege seg...

MRL torsdag kl 17:00 - 17:55 "En morsom og enkel time flettet sammen av kondisjon og styrke. Passer for alle".

Mage rumpe lår. Trenger man å si mer🐵

Body Balance fredag kl 10:30 - 11:25 "En deilig mix av yoga, Pilates, og Thai chi. Fokus på bevegelighet, styrke, balanse og pust. Dette er en deilig time hvis du trenger å stresse ned. Timen avsluttes med avspenning".

Tror det det kan passe supert å avslutte uken med en slik time. Hvor deilig?

Var heldig å få kampanjen de hadde nå rette etter jul. Hvis man var en av de 150 nye medlemmene, fikk man:

* 30 min massasje på deres spa avdeling

* Gavekort i Reebok Level Shop, kr 300

* Level veske, flaske, nøkkelbånd og lue

*To vennekort på 1 uke pr kort

*To timer med PT

Synes dette var en veldig god deal. PT timene er supert for å få satt i gang med egentreningen. Få et program jeg kan følge i starten, samt god veiledning gjennom teknikk og bruk av apparater på en ordentlig måte

Massasjen har jeg tenkt til å vente litt med. Den skal jeg nemlig unne meg når første praksis er ca halvferdig. Føler det blir et godt avbrekk og en god ny energi. Sist men ikke minst.... 300 kr i gavekort, hurraaaa!

Liker

Kommentarer