SISTE INNSPURT

Hallo dere!


Nå er det en liten stund siden sist. Jeg har siden sist hatt opplæring på natt på sykehjemmet jeg nå skal jobbe ekstra på, samt jobbet selvstendig fire netter på rad. Jeg var altså ferdig etter vakt tirsdag morgen (i går) og har nå retta fokuset mot eksamen som er til søndag. Neste nattvakt er ikke før til mandag igjen, så nå har jeg de neste dagene på å ha fullt fokus på eksamen.
Vi har avsluttende eksamen som er en muntlig framføring av valgfri probelmstilling etterfulgt av en case som vi får fra sensor. Casen får vi ikke vite før eksamen, så det stilles jo et høyt krav til at vi må kunne hele pensum.

Det har med det vært liten tid til å klare å tenke noe annet. Slik er det noen ganger.
Jeg trives hvert fall veldig godt på natt og angrer ikke for at jeg satte sykepleiersnuta mi tilbake til pleien.

Jeg har på lur et par "ukens fakta og tips" innlegg som jeg etter hvert skal starte med å skrive. Tenker ikke å avslutte de innleggene selv om jeg blir ferdig med studiet. Jeg har tross alt 6 dager praksis igjen før jeg kan kalle meg ferdig utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier.

I morgen skal jeg delta på et nettkurs klokken 09, før det blir å handle litt nødvendige saker før det blir å lese til eksamen.

Vi snakkes!

Liker

Kommentarer