SERIE ANBEFALING

Hallo!

Stikker hodet innom for å komme med en liten serie anbefaling. Nå har jeg i et år ca hatt Netflix, og på starten ble den flittig brukt. Nå blir den brukt veldig periodevis, men de dagene jeg ikke har så mye å gjøre, er det deilig å koble av med en serie eller film, gjerne sammen med typen :)

Helt sikker flere enn meg som har sett på, ser på, Carrie Diaries? Startet for ca et år siden, så to - tre episoder og ga opp. Nå, derimot, er jeg godt i gang med sesong to, og digger det!

Ru Paul´s forventer jeg ikke at folk har sett, hehe, men man finner serien på Netflix (tror jeg). Her er det Drag Queens som får forskjellige oppgaver, hvor en og en går ut i hver episode. De to dårligste hver uke, må gjennomføre en LipSinc konkurransen, hvor den som rett og slett mimer dårligst til sangen, må ut. Tenk deg Top Model, bare med Drag Queens, jeg digger det!

Dexter regner jeg nesten med at de fleste har vært innom? Han lever et dobbelt liv som ansatt som kriminalteknisk blodekspert, samt drepe folk som fortjener å dø. Samler på blod, og sliter med å tilpasse seg andre (vise følelser osv).

White Collar, kjekkas i dress som får tilbud om å jobbe hos FBI i steden for å sitte i fengsel, hvor han har blitt tatt for blant annet kunsttyveri.

Arrested Devolopment, en mer spesiell familie må man lete lenge etter. Sees for en god latter!

Family Guy, trendier jeg egentlig å si noe her? De fleste har sett dette på Tv...

Breaking Bad, en lærer som får kreft trenger penger for å betale for alle behandlingene tar kontakt med en tidligere elev hvor de sammen går an å lager "crystal meth", får å skaffe pengene han trenger.

Supernatural, et brødrepar som sammen jager bort overnaturlige vesner. Bare jeg som dør hver gang de sier de skal slutte eller går fra hverandre?! HVER episode liksom, haha

Nå må jeg sette meg end med lesing igjen, har eksamen i morgen..

- Sett noen av seriene?

- En serie du anbefaler?

Liker

Kommentarer

halvorsenmari
halvorsenmari,
Sett et par av de, men ikke så mange faktisk!
Kommer serieanbefalinger på bloggen min i morgen, men jeg kan anbefale Lie to me! 😊
nouw.com/halvorsenmari
licela
licela,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229