NEW IN - ELF SHADOW STICK

Hallo igjen!

Har hjulpet mamma med å flytte litt saker, så dro like gjerne innom Vita Exclusive når jeg første var i byen. Der hentet jeg ut gaven fra bursdagen min, samt en eyeliner & shadow stick fra Elf. Har aldri testet ut produktene til Elf, og har hørt både og om det, men det er rimelig i pris, og jeg skal på innflytningsfest på lørdag, så tenkte det var en fin mulighet til å teste det ut.Dusjsåpe fra Korres. Dette er gaven jeg fikk fra Vita til bursdagen min. Vet at typen og jeg skal avgårde på litt turer nå utover, og denne er handy �� ha med seg. Den lukter frisk og godt, og koster til vanlig 20 kr.


Det er altså slik den ser ut. Det er en mørk side (eyeliner) og en lysere side (eyeshadow). Synes denne virker myk og fin å jobbe med, og gleder meg til å teste den ordentlig ut på lørdag! ELSKER fargen på øyenskyggen! 

Kommer til å lage et eget innlegg om denne, når jeg har fått testet den ordentlig ut. Det er jo ikke en ille pris i det hele tatt, 79kr, så krysser fingrene på at den er like fin som det ser ut som!

- Har du testet ut Elf, og hva synes du?

Vi snakkes!

Liker

Kommentarer

maddekk
maddekk,
Sykt fine farger, likte godt den lyse gullfargen 😊
nouw.com/maddekk
licela
licela,
liker elf 😊
nouw.com/licela
Elise,
Så fin farge! Elf er faktisk veldig bra 😊
elisekri.blogg.no