Nelly

Contains affiliate links

Uff, er det like dårlig kvalitet på bildene på deres skjerm også? Er helt ærlig første gang på år og dag jeg forsøker å sette sammen en collage uten å laste ned alle bildene først på forhånd. Her har jeg enkelt og greit søkt meg frem til hvert enkelt produkt og lagt dem direkte inn.. Var kanskje en dum ide?!

I hvert fall. De 3 ukene jeg nå har hatt fri har gått alt for fort. Det skal på mange måter bli deilig å få starte opp med "den gode gamle" hverdagen, få rutinene på plass igjen. Går inn i en nogen heavy turnus de første to ukene tilbake på jobb, men tenker det da skal bli ekstra deilig når man først har fri. Hvis det blir noe fri de neste to ukene.. Turnus... Neida, har tatt på meg en ekstra helg i sommer, som medfører to helger på rad, med kun to dager fri til sammen på disse to ukene. Tenker det skal gå fint bare man får starta!

I dag blir det en skikkelig daffedag, tenkte det derfor passet seg godt med en aldri så liten collage med litt fine ting fra Nelly! Så skal jeg forsøke å bli flinkere med opplastingen på produktene jeg ønsker å vise..

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229