MITT SMINKEBORD

Hallo, og lenge siden sist!

Jeg tar meg den friheten å dele sminkebordet mitt med dere. Har vist det før på min gamle blogg, men vet jeg har nye lesere her som ikke har sett det. Har alltid dilla rundt med sminke, men startet ikke med sminke på skolen før i 9-10 klasse. Jeg har ikke behovet for å gå rundt med sminke hver dag, da jeg er nøye på at huden skal få hvile en gang i blant og. Brukes det sminke til hverdags, er det som oftest maskaraen som er et must. Er det en dag jeg ikke skal trene, kan jeg piffe det litt ekstra opp, noe jeg synes er kjempegøy!

Jeg prøver så langt det lar seg gjøre, og ha et visst system på sakene. Starter øverst til venstre, hvor jeg har litt hårprodukter, strikker, lus o.l. På høyre siden har jeg kremer, primer og lotion. Venstre nederst har jeg alt som er av leppestift, eyeliner, concealer og evt bb cream. På høyre side har jeg lagt alle øyenskyggene mine.

Parfymen som blir brukt fast, samt en rosa sparegris? Bøsse? Kanne? Spareting..

Hvor kule er ikke de her? Disse har jeg satt sammen selv, eller, en og en halv av dem. Fikk de av søsteren min i julegave, og storkoste meg resten av kvelden, haha!

Sminkebordet har tre lummer å åpne. Midterste ligger sminken jeg bruker ofte, i de to andre ligger det toalettmapper, neglelakker, sminkefjerner, padder og q-tips.

Prøver å holde det sånn ca ryddig, men noen ganger ser det ikke ut, dessverre.. Noen som kjenner seg igjen ?

​Er utrolig fornøyd med dette sminkebordet, og har brukt en del timer foran det. Nå tør jeg å prøve ut litt mer, og forbedring har det blitt siden jeg startet (håper jeg?!).. 

Liker

Kommentarer