MINE DRØMMEREISER

Kroppen lengter etter en ferie (eller to). En god og avslappende ferie. Å vite at vi har en leilighet i Spania som jeg messansynelig ikke får dratt til før starten av sommeren, er ille, spessielt når jeg vet at de andre her hjemme reiser ned dit om bare to-tre uker. Men, jeg får tenke som så, den stikker ikke av.

Til sommeren ser det ut til at det blir litt reising, i hvertfall slik planene ser ut nå. Det eneste som er 100% sikkert er Tomorrowland i Belgia, hvor det nå kun gjenstår å få sikra oss festivallbilletter når de kommer, og da begynne å se om vi kjører ned eller tar fly (or somthing).. Overnattingen er allerede fiksa (så og si gratis! Hurra for kontakter som tilfeldigvis bodde rett ved!), så pengene som evt hadde gått til hotellrom (som var svinedyrt), kan brukes til annet.

En uke i leiligheten i Spania står og høyt på lista. Jeg starter sommerferien min en uke før fellesferien strarter, og da er det en ypperlig mulighet til å reise ned dit.

Kjæresten vil gjerne ta meg med til Bulgaria, så vi får se om det blir en tur dit en ukes tid etter Tomorrowland (her går det i å greie å kombinere jobb + reise så godt jeg kan! hehee..)

-

Som en pause i lesingen, ønsker jeg å dele mine drømmereisemål med dere!

-Maldivene!

-Australia!

- Singapore!

-New York!

-Bali!

-Hva er din drømmereise?

Liker

Kommentarer

camillacecilia
camillacecilia,
Fine reisemål <3 Mine drømmereiser: Har aldri vert i London eller Paris så dit vil jeg først og fremst, så vil jeg til New York jeg også.. Og Singapore og Maldivene så utrolig hærlig ut <3nouw.com/camillacecilia
Kathrine Louise
Kathrine Louise,
Ååå, så fristende! Skal til kroatia i sommer og håper det blir en bra tur 😃 Mange reisemål jeg gjerne skulle reist til! Må definitivt få reist mer enn jeg har fått gjort hittil! 😋 kathrinelo.blogg.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229