Lære språk på telefonen

Hei hei

Etter å ha sett moren og stefaren min sitte med appen sin for å lære spansk, tenkte jeg å prøve det selv. Jeg hadde to år med spansk på vgs, men kan ikke si jeg lærte så veldig mye. Eller, jeg husker i hvert fall ikke stort, hehe!

Appen heter Duolingo, og kan absolutt anbefales! Jeg husker mer enn det jeg trodde, og det er jo litt stas. Ble litt satt ut når jeg skjønte at jeg att på til må klare å oversette til engelsk, da appen ikke har spansk til norsk. Men, det går faktisk veldig greit, også får jeg jo da friska opp engelsken også hehe!

Jeg valgte spansk av den enkle grunn at vi har leilighet i Spania, både mamma og pappa. Med denne appen er det faktisk gøy å lære! Jeg er innom appen så og si hver dag, og ender alltid opp med å sitte lenger enn det jeg tror. Tiden går veldig fort, og det repeteres såpass at ord og setninger sitter.

Nå har jeg ikke kommet så veldig langt, mye fordi jeg har holdt meg til "intro" i noen dager nå bare for å virkelig se at jeg faktisk skjønner noe, haha! Men i dag tok jeg steget og startet på fraser, og tenker jeg blir værende på de to en liten stund fremover til jeg tenker det blir greit å gå videre. Her kan man jo ta det i sitt eget tempo, mye bedre enn å ha en hel klasse rundt seg! Neida, hvem vet, kanskje jeg ender opp på et kurs etterhvert💁

Liker

Kommentarer