KOKEBOKA TIL SNOOP DOGG

Hallo!

I jula som var sleit jeg så med å finne ut av hva jeg skulle gi samboeren min i julegave. Reise og andre type opplevelser som innebar å forflytte seg for langt ut av kommunene var utelukket. Etter å tilfeldig komme over kokeboka til Snoop Dogg på nett, tenkte jeg at det måtte være midt i blinket. Dette og et gavekort på en restaurant i byen (som vi enda ikke har fått brukt grunnet nedstigning o.l).

Det skal videre sies at denne boka var utsolgt overalt. Ente opp med at jeg fikk bestilt den inn til Norli butikken i byen, og i midten av januar var den endelig kommet.

Vi er faktisk veldig positiv overrasket over boka og innholdet. Det er mye som frister å lage, samtidig som han deler alt av basis varer han selv har på kjøkkenet sitt, til gode middager, til desserter, til drinker. Her er det til og med frokoster og ulike bakst som han deler.

Vi ble positivt overrasket over boken, og det er flere oppskrifter vi gjerne vil forsøke oss på. Ovenfor ser dere eksempler på tre av oppskriftene som man finner i boka.

I boken deler han alt fra hva han selv har av basis varer på kjøkkenet sitt, det er noen oppskrifter med bakst, det er frokoster, middager, desserter og drinker. Egentlig alt i en bok! Også er det litt morsomt at det er selveste Snoop Dogg som har laget den.

Neste kokebok som hvert fall jeg kunne ha tenkt meg, er en av disse kokebøkene som inneholder retter fra de ulike Disney filmene! Sett såå mange videoer av dette på TikTok i det siste, hehe..

Liker

Kommentarer