Innkjøp

Hallo!

I dag er det virkelig fint vær her i Tønsberg! Dro avgårde i 11-tida til byen uten noe særlig mål og mening. Tok med treningstøyet tilfelle jeg ente opp på treninga, men, ente heller opp med å rusle rundt i Tønsberg by noen timer. Ringte mamma, og fikk med henne og stefaren min til Støperiet hvor de i helgen har Asian Street Food marked. Inne på Støperiet er det plassert boder med ulike matretter fra Asia. Tror muligens de hadde de beste friterte scampiene jeg har smakt, så utrolige gode!

Urban ved Foyn har et stort salg som skal vare en liten stund fremover. Så mye fint! Har i lang tid hatt lyst til å forsøke å kjøpe noe annet enn mørke farger, bare for å utfordre meg selv litt. Det er jo så mye fint, men ender stort sett opp med å safe meg på de mørke klærne i steden for.

Derfor ente det opp med en bukse og t-skjorte fra HM, sko og hettegenser fra Urban. Så fine farger! Så teit å si det, men titta ned i posen min flere ganger fordi jeg synes fargene var så koselige. Haha, flere som holder på sånn håper jeg😇

Ganske så like sko prøvde jeg før jul, men ente opp med å ikke kjøpe dem. På Urban var alle sko på 50 Og 60%, men så og si ingen var i min str. Men, disse her, de sto nesten øverst på hylla, i min str og i en så fresh farge. Passet jo perfekt👌 Gleder meg så mye til å bruke dem!


Håper alle får en fin dag videre!

Liker

Kommentarer