HVA SKAL MAN HA PÅ SEG I DÅP?

Hei!

Vi er i full gang med gruppearbeid på skolen, og første case er allerede ferdig. Hurra meg rundt hvor brå start vi fikk på dette, men gøy er det!

Om bare en måned skal jeg i min første dåp på år og dag. Vi skal til Kristiansand, så vi får kombinert det med en liten helg-tur, det blir så trivelig😊 Er så deilig å komme seg bort litt innimellom. Merker det sårt at kun en uke i Spania i sommer ble for lite.. MEN, er allerede masse som skal skje fra våren av, og tiden går kjempefort!


Hadde håpet å rekke å kjøpe kjole fra nett, men er forberedt på at tiden der kan bli for knapp.. Uansett, jeg har funnet noen kjoler jeg synes kan passe til anledningen. Føler dåp er en anledning til å pynte seg, men ikke overdrive. Hmm..

Linnie Dress

Denne syntes jeg er utrolig fin, og ryggen, aaah! Jeg elsker den, men må prøve den. Bonus er at den koster 50 kr, OG de skal fortsatt ha den i min str her i Tønsberg. Så i morgen etter skolen, får jeg ta turen innom BikBok å se😊

Figursydd Kjole

Elsker passformen på denne, men om den kommer til å passe meg like bra, er jeg usikker på, hehe. Har alltid slitt med å kjøpe slike kjoler på HM, men fin er den. Veldig elegant!

Sleeveless Evening Dress

Samme som den øverste, så ble denne fort en favoritt. Er ikke personen som egentlig går for denne fargen, men synes den passer tiden vi skal inn i nå utover. Lengden er og slik jeg ønsker. Problem, denne er fra eBay..

Sleeveless Evening Dress

Føler kanskje denne ble veldig "sommerkjole", samtidig som jeg synes den var utrolig søt. Kan lett pyntes opp! Også er jeg veldig svak for slike rygger, elsker det!

Jeg vet ikke hva dere tenker? Noen råd, eller er jeg inne på riktig vei?

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229