HALLO FRA THAILAND

Rettere sagt, Hua Hin!

Noe slitne fra flyturen, som i og for seg gikk ganske bra og spent på hva vi hadde i vente, ankom vi søndags morgen. Første som møtte oss etter ankomst Bangkok var den utrolige varmen og ikke minst - palmetrærne! Vi har ikke tatt noen bilder av det enda, men noe av det første vi gjorde oss oppmerksomme på var de alt for overfylte bilene og ikke minst mopedene. Gjerne typ fire stykk på hver moped, gjerne uten hjelm og tilslutt en baby holdene på magen. De små bilene som er overfylt med enten søppel eller varer, tror neimen meg den ene stabelen hvert fall var på et par meter! Og tilslutt, den store variasjonene på bo områdene.

Må nok innrømme at tidsforskjellen har vært merkbar og lite hjelper det at ac og meg ikke har vært gode venner fra starten av, noe som har resulter i en meget irriterende tett nese og et hode hvor det til tider kjennes ut som at hjernen presses ut gjennom ørene..

Men, dette hindret meg ikke ved å dra på utflukt både i går og i dag, og gjett om jeg gleder meg til å dele bildene med dere! Kamera gir virkelig god kvalitet for pengene, men må nok innrømme at typen har vært den av oss som har giddet å sette seg mest inn i det..

Nå er klokken godt over midnatt og sengen står for tur sammen med Disney Channel på TV, iste og digg potetgull liggende såpass nærme at jeg kun trenger å strekke ut en arm for å nå det. Akkurat det som trengs for at kroppen skal kurere forkjølelsen fortest mulig (sier vi, hihi)🌴

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229