Fra starten av sommeren til nå - hva har skjedd
Sommeren startet med en uke i Bulgaria, Sunny Beach. Et sted med mange folk, fint vært, fint hotell, gode drinker og amazing mat!

- Her vandret vi rundt i gatene, dro til Nessebar, dro til Burgas, lekte oss på aquapark, tok tatovering og hadde det ganske så bra!

Utrolig nok ble det tatt så og si kun bilder av maten🐵
Vell hjemme dro vi på kjøretur til Danmark og videre nedover mot Sverige og hjem.

- Her var vi å så haier og andre fisker, jeg fikk vite at bachelor var bestått, spiste igjen masse god mat, fant dragehode-ost. og hadde gjentatte ganger vondt i rumpen etter mange timer på motorveien..
Vell hjemme igjen, tok vi turen til Dokka og ble der i noen dager. Tenk at vi faktisk hadde KNALLVÆR alle dagene vi var der!

- Her tok vi oss i å slappe av, besøke Josef´s hytta, gå på toppen av Spåtindtoppen (1414 moh) og bading på Hellefossen🌻Så var tiden kommet for Slottsfjell! Herlighet hvor raskt tida har gått.. Nå hadde jeg jobbet en uke allerede som sykepleier i hjemmesykepleien!

- Det viste seg at det lønte seg for oss å få billetter 2 for 1. Typen og jeg jobbet dagvakt på fredagen, så torsdagen var vi på fjellet et par timer - mye for å se A.W. Fredagen dro vi ikke opp før i 20-tiden, hadde en vandring hjem på natten som førte til at alle ble forkjølet.. Lørdagen sov vi til vi sto opp, og dro nesten like sent opp på fjellet som dagen før.. MEN, vi hadde knallvær, og det var digg mat og koselig stemning, selvom vi var der oppe kun et par timer hver dag, hehe.


Nå: har jeg tre vakter igjen før jeg tar turen til Spania, igjen. Passer bra, i og med at det her er meldt noe grått og småregn de neste dagene!


Liker

Kommentarer

AnetteT
AnetteT,
høres ut som en fin sommer! 😊
nouw.com/anettet