DEN STORE KAFFE SHOPPINGEN

Hallo og god dag!

Herlighet så fint vær vi har for tida folkens, så deilig altså! Motorsykkelen min som valgte å ikke starte forrige uke er nå ferdig og ble i dag hentet i Sandefjord. Vipps så var sesongen startet igjen, hoho!

Forrige uke, før Tønsberg ble steng ned igjen, var pappa og jeg på kaffe shopping. Eller, mer pappa enn meg, men jeg slang meg på likavell og trykket hjem litt kaffe jeg også. Heldig som jeg er og var da, så fikk jeg overta min søsters gamle Dolce Gusto maskin! Har hatt Tassimo fra før av, men synes dog at kapslene til Tassimo blir både dyre og for lite utvalg i butikkene rundt der jeg bor.
Vi bestilte fra Kaffekapslen.no. Min nye favoritt nettside. Neida. Joda. Nesten.
De har hvertfall et veldig bra utvalg og garantert noe man liker! Gode priser og enkel nettside. Kommer garantert til å bestille derfra flere ganger! Allerede sagt fra til pappa at han må si fra neste gang de skal ha kaffe, hehe. Skal sies vi bestilte kaffe for over 1000kr, da fordelt på 3 personer (vel og merke) og at pappa da har stående tilfelle besøk o.l.

Fra tidligere har jeg forsøkt disse med vaniljesmak, karamellsmak osv. Synes fort de blir tamme på smak/veldig søte. MEN, denne som heter mocha. Altså. Smakte denne hos ei venninne for noen mnd tilbake, hellt nyyyyydelig!! Nesten skummelt å vite at jeg nå har denne i skuffen min liksom, haha!

Forsøkte meg på et noen pakker som ikke er fra Nescafe Dolce Gusto, rett og slett fordi de koster typ 30kr pakka. Smakte på cioccolata i går kveld sammen med samboeren min. Helt ok. Blir helt sikkert drukket flere ganger men usikker på om vi gidder og bestille den en gang til. Caffe Latte var mild på smak, *kremt nå har jeg brukt vaniljemelken min oppi, men absolutt god! Er på kopp nr to i dag, så ille var den hvert fall ikke. Blir garantert bestilt flere ganger.

Ellers så har dagen gått til å rydde unna litt i garasjen og lagt ut litt ting til salgs på nettet. Er noe eget med de dagene hvor man har masse motivasjon til å gjøre slikt altså. Vi har planlagt siste tur på dynga i morgen før garasjen eeendelig er tom igjen. Vi driver og pusser opp hybelleiligheten rett under oss, bytta gulv osv, så det har blitt en del ting som skal kastes for å si det sånn.
Målet for uka er også å bli ferdig med å male oppe i stua der vi bor, samt få begynt å spyle over huset. Mye greier når man hus si... men så godt å få gjort slikt før sola virkerlig varmer og man heller har lyst til å kjøre rundt på motorsykkelen!

Liker

Kommentarer