BILDER FRA EN DAG I TØNSBERG

At Tønsberg er en koselig by, er det ingen ting å si på. I dag tok vi turen innover for å vise kjæresten til broren min rundt, og hva er vel ikke mer standard å vise da, enn vikingbåtene, Slottsfjellet og Slottsfjellsmuseet?!

Hva å burde se og oppleve i Tønsberg:

-Vikingbåtene. Man kan ikke ikke se de hvis man går bortover brygga. De er utrolig fine, og de holder nå på med å bygge en ny en, som skal være ferdig om ca to år. Visste du at de lager de på eksakt samme måte som de gjorde på vikingtida? Eller, så godt det lar seg gjøre..
- Ta turen opp på Slottsfjellet. Her får du den beste utsikten over den "store" byen (merk ironien). Er tårnet oppe, ta gjerne turen opp der og, for en enda bedre utsikt. Litt trening er denne turen, da bakken opp til fjellet kan være tung.
-Ta turen til Slottsfjellsmuseet. Her får man hele historien til Tønsberg, pluss mer. Har du kjøpt billetten for å gå opp i tårnet kan du bruke samme billett til museet. Hvis ikke koster det 50kr for studenter, eller 70kr for voksne. Du ser litt bilder av museet lenger opp i innlegget.
- Avslutt vandringen på museet på Cafén de har. Supergodt rundstykke med reker til kun kr 30, og en god kopp kaffe!

Liker

Kommentarer

Martine
Martine,
Åå dette så gøy ut!!! Nå fikk jeg nesten lyst til å dra til Tønsberg:)martinefiwi.blogg.no
ByNorin
ByNorin,
Hehe, så bra!😊nouw.com/bynorin
outsideofficehours
outsideofficehours,
Tønsberg er en flott by 😊nouw.com/outsideofficehours
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229