Bestilt fra Zalando

Contains affiliate links

Hei!

En av bursdagsgavene mine var gavekort på et valgfritt sted. Tankene gikk først til Junkyard, men så med en gang at mye av det jeg ville ha ikke var i størrelsen min. Tittet videre og så at Zalando hadde MYE jeg ville ha, og bonus at så og si alt var til salg, hihi! Dermed trykket jeg hjem et par (fem) nye overdeler jeg tenkte å dele med dere.

For å komme til de forskjellige klærne, trykk på linkene😊

Et par av disse toppene, som den med Rudolf på og den grå, blir nok mest brukt til hverdags. De andre kan man kombinere med en kul bukse eller skjørt, og bruke på for eksempel fest - eller rocke hverdagen litt ekstra!

Nå blir det litt fri før jeg må ut av huset igjen. Ny praksis står for dør allerede om en uke og i dag skal vi møte praksissted for første gang.

Til helgen er det duket for McGregor vs Mayweather kamp og 50-årslag på lørdag. Kampen må vi nok ta på opptak da den er midt under 50-årslaget, selvom det snakkes om at den blir sett på telefonene samme hva, hhaha! Neida, tror bare det blir veldig vanskelig å ikke få med seg hvem som vinner før man selv får sett den, så vi får bare se hva vi finner ut av!

Skal ha snappen til GirlsClub i morgen, legg til "girlsclubgirls" på snapchat hvis du vil følge med! Meld deg inn i gruppen, helt gratis, på Facebook HER.

Liker

Kommentarer