A NEW TATTOO?

Hallo! På skolen i dag satte vi PVK på hverandre for første gang. Med mine fantastiske blodårer, og en flink Ida, fikk hu det til med glans, og ble den eneste i dag som fikk det til ordentlig. Klapp på skulderen hennes, og klapp på mine fantastiske årer (ikke bli creepa ut, sær humor på LAB)!

Men over til overskriften. Jeg, Vilja Norin, vil ha en til tatovering. Yes sir, nå er det sagt (eller skrevet). Det er et og et halvt år siden jeg tok min første, og nå vil jeg gjerne ha en som passer til den jeg allerede har. Har et par ideer og tanker, men vil være 110% sikker før jeg tar noe.


Fra før av har jeg et kompass på høyre hånd, som det forresten er vansklig å ta et fint bilde av.. Et kopass brukes, enkelt og greit, til å finne fram. Morfar og farfar var begge sjømenn, og hadde begge disse standard sjømenn tatoveringene (et anker, et ror, en seilbåt osv osv), som jeg syntes var utrolig kule! Morfar var kaptein, og har reist over så og si hele verden, og liker å tro at han hadde med seg et kopass på sin ferd for å finne fram. Klisjé.

Tanken har vært der at jeg gjerne kunne ha tenkt meg en liten fugl, slik som på bildet til venstre (bare litt annerledes). Fri som fuglen, eller i bur som fuglen?

For min del synes jeg det er greit å ta en tatovering som det er en litt mer grunn bak enn at "den var fin, den ville jeg ha". En tatovering får man ikke fjerna like lett som man kan ta den, og det er faktisk noe som er på deg hele livet ut. En jeg ikke har funnet noe bra bildet av, er Horus, som jeg og synes kunne passet bra til den jeg allrede har. Vi får se hva som skjer!

- Har du tatovering?

Liker

Kommentarer

anastasiadash
anastasiadash,
Det er utrolig fint når man ha en tatovering som har en betydning 😊 Syns de fleste tatoveringene du la ut var veldig fine, men likte også veldig godt tatoveringen av fuglen 😊 jeg har tatovering ja, har 3 til sammen. En på magen, en på ryggraden og en påbegynt sleeve =)