10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

Hei hei§

Er det bare jeg som liker å lese "ting du ikke visste om meg"- innlegg? Haha, er jo en fin måte å få et større blikk på hvordan personen bak bloggen er, for med mindre man faktisk skriver et utfyllende innlegg på det, er det svært lite man egentlig kan si man vet om folkene bak bloggene. Tenkte derfor å gi dere et litt større innblikk på hvem jeg er!


Jeg drev med kunstløp i 12 år.

Startet med min bror da jeg var rundt 6, og slutta først heeelt etter 3.klasse på vgs. Drev aktivt i 10 år, før jeg de siste 2 åra var trener på skøyteskolen. Er noe jeg aldri kommer til å glemme, og er på mange måter et savn..


Jeg har holdt på med dans nå i 14 år!

Vi ble anbefalt å starte å danse pga skøytene, da var jeg vel rundt 10. jeg hadde før det, da var jeg ca 6, startet smått med timer (show jazz), og syntes det var veldig gøy. Da jeg var 10-11 tok jeg min første eksamen i RAD ballett, har til og med grad 7 (hvis ikke jeg nå husker helt feil?!)😊 Nå er det Moderne og jazz som er tingen, balletten har jeg dessverre sett meg lei på, men vet det er utrolig viktig, men føler jeg får nok av det under moderne timene (blant annet).

Drev til og med med selskapsdans et år, slutta da jeg aldri fikk en partner.

Da jeg var liten, var heele rommet mitt rosa!

Rosa, joda, er en farge jeg liker den dag i dag, men tror aldri det egentlig var en farge jeg "elsket", men heller ville elske? Her er det snakk om at til og med varmeovnen ble malt rosa, for at alt skulle stå i stil med hverandre, haha! Nå er rommet mitt lilla, og det har det vært siden jeg var rundt 15, for lilla der i mot, det er et elsk!


Hvis jeg er veldig veldig trøtt, har jeg en tendens til å høres full ut..

Her er det snakk om at det kommer ikke mye sammenhengende ut av munnen, og som regel bare ting som ikke er helt logisk eller henger sammen med det jeg og den andre evt snakker om. Ber du meg om å blåse, åpne et lokk (eks), har jeg ikke sjans til å få det til..


Jeg hater tomater.

Men liker ketsjup og tomatsuppe. Har prøvd å like fersk tomat, og tomatbitene i tomatsauser osv, men det går ikke. Gitt det opp, liker ikke betyr liker ikke når det kommer til tomat.. Kjøttdeig i tomatsaus? SKIVS TOMATEN FLAT!


Jeg kalte parmesan ost for "spy ost" da jeg var liten.

Parmesan ost, det er noe med den lukta altså.. Da jeg var liten, tolket jeg den lukta som spy, der av navnet "spy ost". Om jeg liker det? Meget usikker, har alltid synes det smaker som det lukter, men bland det godt med noe annet, da går det.


Da jeg var 6 år, gikk jeg på karate.

Testa ut mye forskjellige aktiviteter da jeg var 6 år, og en av de var karate. De tre andre søsknene mine gikk på karate før, broren min og den nest eldste søsteren fikk begge brunt belte, og var ikke langt unna sort før de slutta. Jeg der i mot, slutta da treneren sa jeg var for liten (var egentlig 7 årsgrense). Kall ikke meg for liten - liksom, haha


Drukke kaffe siden jeg var 4 år.

Nå skal det sies at det var en god del melk i, men jeg likte kombinasjonen! Fikk kun dette når vi var på besøk hos mormor, og så klart en vaffel ved siden av.


Jeg foretrekker heller en skvett soyamelk i kaffen enn vanlig melk.

Når vi først er inne på kaffedrikkinga. Tror dette har mye med at soyamelken gir den en litt annen smak, enn det vanlig melk gjør. i tillegg til dette, så er dette litt mer vennlig for magen.

Jeg har så og si ikke farge på bryna mine.

Dette har jeg aldri hatt heller. Håret har blitt mørkere, men bryna stoppet opp.. Var først rett etter jul jeg turte å farge de for første gang, og nå har jeg bestilt ny time til neste onsdag, gleder meg! Farge på bryn og vipper har virkelig mye å si..!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229