Hej på er!
Nu är det inte mycket kvar av semestern tyvärr. Har helt klart varit den bästa någonsin! Men det ska ändå vara skönt att återgå till vanliga rutiner och tillbaka till de saknade där hemma.

Som ni märker har jag inte uppdaterat bloggen så bra under de senaste dagarna, och det beror bland annat på att jag har haft alldeles för dåligt internet för att kunna ladda upp något, då jag varit långt nere i söder bland bergen. Men också för att detta är, som sagt, min semester. Att blogga är otroligt kul, men det tar även tid och ork jag gärna använder på annat just nu.

Men självklart har jag tagit hundratals bilder. Så ni får istället en kort sammanfattning på mina senaste dagar. Och ja, vi har då besökt saltgruvan i Wieliczka, en liten stad utanför Kraków. Vi har klättrat i de höga bergen i Polens mest södra stad, Zakopane, och tagit oss en mil upp för att få se det vackra området Morskie Oko. Självklart har vi också bjudit oss på Polens utsökta delikatesser tills vi knappt kunde stå upp hahah!

Nu har vi några sista vilodagar i Sopot, även så kallat vårt andra hem. Det har varit en intensiv resa med flera mils gående och flera timmars tågresande, så detta blir precis vad vi kommer behöva. Detta blir en resa att minnas för livet!
Byee!<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments