The blind side

Nu sitter familjen samlad i soffan framför TV, The Blind Side är kvällens film. En amerikansk dramafilm som en av mina favorit skådespelerskor är med i, Sandra Bullock. Den tipsar jag er att kika på nu under kvällen! Innan vi planterade oss i soffan käkade vi lite grillat och en smarrig sallad som mamma hade rört ihop. Under måltiden skickade min moster lite bilder till mig, hon hade hittat gamla teckningar och foton på mig och mina systrar. Jag bara MÅSTE visa er dem, vi dog nästan av skratt!

Stallet fixades efter besöket på Örsta Kulle där dem hade anordnat ponnytävlingar, båda hästarna fick komma ut i skogen och skutta över stock och bäck, eller rättare sagt så var det Rocky som tog rejäla skutt över dessa saker. Man kan säga att han levde livets liv!😉 Vi spolade av dem och sedan fick dem komma ut i hagen igen.

Det är så sjukt roligt att åka iväg på en tävling, visst är det roligare att själv vara med men det är så grymt lärorikt att kolla på andra, dessutom tänds den här glöden på nytt. Jag har blivit så sjukt peppad nu, jobba med Rocky så att han blir starkare och framförallt så att vi blir ett team. Jag tror på honom och jag tror på mig. Jag tror att han kommer bli en fin ridhäst om man ger honom den tid han behöver och möjligheten till honom. Han är så härlig min egna Rocky.

Gillar