Livet är fullt av hemligheter

Jag tror på att man måste våga berätta om sina drömmar för vid det stadiet blir drömmarna mer som mål. När man talar om för någon vad ens drömmar är kan man verkligen höra vilka saker som sticker ut mer än andra. Man kan höra det på sättet de pratar och framför, personen blir liksom mer entusiastisk och får den här glimten i ögonen. Förr talade jag nästan aldrig om för någon vad jag hade för drömmar så vid det stadiet förblev mina dåvarande drömmar bara drömmar. Nu har det däremot blivit ändringar på det.

Jag talar gärna glatt om vad jag har för drömmar men vid det här tillfället känns några av dem som mål, realistiska mål. Det är däremot en dröm som jag har hållit inom mig. Det är en dröm som jag nästan vill låta vara en dröm men samtidigt skulle det vara så sjukt roligt att i alla fall få prova på. Det är en dröm som jag tror att många skulle skratta åt inombords, tyvärr. Jag skulle vilja prova på modellyrket. Det krävs dock att man känner sig bekväm i sin kropp och att man lär sig hur just sin egna kropp fungerar och vad som passar bäst för just sig själv. Det är en av anledningarna till varför jag tränar men anledningen till varför jag då och då ger upp är enkel. Jag börjar tvivla på mig själv och då skiter jag bara i allt.

Även om jag nu har skrivit det så är jag osäker. Folk kanske tror att jag hat förlorat förståndet? De kanske tror att jag är knäpp som vill något sådant? Hur tänker hon egentligen? Det där passar ju inte henne för fem öre!

Gillar