Farliga moves

Ett härligt pass i solnedgången!

Hoppade upp, skrittade iväg och kom på att hjälmen var kvar i stallet. Haha bara att vända om och ropa på mamma som kom ut med det som är tänkt att skydda mitt huvud...

Svängde förbi Paco's och blev faktiskt väldigt lycklig över hur fint dem hade gjort det. Grymt jobbat!

Go'kväll! Vi kom hem från stallet för en stund sedan och ska vänta lite med att dra iväg till gymmet. Idag vankas det ben och mage och jag ser fram emot detta pass! Eftersom att jag är helt knäsvag för magövningar ser jag fram emot dagarna då jag ska få köra slut på den delen av kroppen. Jag längtar efter att få hoppa in i duschen, slå på lite musik och ha min egna show. Sjunga och dansa i duschen är ett måste och min framtida man får se fram emot att få höra en "härlig" stämma och se ett gäng farliga moves. Inte kan jag vara den enda som har en show i duschen? Nästan så att det är obligatoriskt!

Det var så härligt att strosa runt på stan igår så är det fint väder imorgon tänker jag göra en repris. Det är nästan underskattat att bara strosa runt, själv i sina egna tankar eller i sällskap med någon och prata om allt och lite till. Jag föredrar nog att ha sällskap. Jag ska nog ta och börja slänga på mig träningskläderna nu så sätter jag punkt för nu.

Gillar