Årets första träningspass!


Go'kväll på dig! Dagens inlägg fick lov att bli skrivet och publicerat lite senare än vanligt, men jag ska släcka ned så fort jag är klar. Hade du ett mysigt nyårsfirande? Jag var ute hos pappa & CO och hade det supermysigt med trerätters, fördrink, bubbel, bingolotto (vi vann 100:- och en lott!) och annat skoj. Vi hade inga fyrverkerier, men vi såg ett gäng på håll som lyste upp himlen och det var alldeles lagom. Det blev med andra ord en riktigt lyckad (men sen) kväll. Jag vaknade vid halv åtta och hade svårt att somna om, men jag lyckades till slut! Det hela resulterade i att jag sov till halv elva, och det gott folk är ytterst sällsynt.Idag har det inte hänt särskilt mycket. Det fick lov att bli en lugn och stillsam dag. Vi var ute en sväng och pappa hjälpte mig att fixa i ordning en cykel. Jag måste nog ändå medge att det känns rätt skönt att snart ha en cykel igen. Naturligtvis tycker jag fortfarande om att promenera, men ibland kan det vara skönt att kunna cykla istället. Träningsmässigt är det bara bra för mig så jag är riktigt tacksam över hjälpen!


Under eftermiddagen och kvällen satt jag framför datorn och knappade lite. Jag designade en personlig almanacka som kommer anlända om någon vecka. Jag kommer knäppa några foton så fort jag har fått hem den, den blev så fin! Vi spelade dessutom Fortnite, eller rättare sagt spelade grabbarna Fortnite. Jag provade en gång, men jag kom snabbt till insikt att COD är betydligt mycket roligare.Mot kvällen brände jag av årets första träningspass och det kändes så otroligt skönt. Tanken var först att ha en träningsfri vecka nu, men jag satte igång idag istället. Det blev ett pass med kort vila, någorlunda lättare vikter och fler reps. Det är roligt att variera antal set, rep, samt längden på vilan mellan varje set och övning. Idag blev det rygg och biceps, som för övrigt är mina favoritmuskelgrupper att träna! Imorgon blir det kondition för min del och det ser jag allt fram emot.

Nu däremot är det dags för mig att släcka ned. Ta hand om dig och dina nära och kära. Förbered dig på ett dunderbloggår!

Gillar

Kommentarer