Är det lagligt att vara så här taggad på livet?

God morgon!?

Äntligen freeeedag hörni! Huuuur skönt som helst. Vad ska ni hitta på idag då? Kanske bara slänga er i soffan så fort dagen är slut och bara jäsa, så är det dock inte för mig. Efter att min skoldag är över blir det raka vägen till stallet och jogga min fina Rocky en sväng på banan och sen blir det en uteritt. Nu får vi inte vara förhastade, än är inte denna dag över.

Nu på morgonen blir det ridning och jag är med då det är UMET-lektion och lite lugnare, misstolka inte mig men vi håller bara på i 45 min och de vanliga lektionerna brukar ibland överstiga en timma. Lillfingret gör ont så fort jag rör det men vad gör det? Inget kan hindra mig från att vara med dessa fantastiska djur! Förresten så åker vi och kollar upp det där rackarns lillfingret nu under helgen. Vill helst inte åka under en vardag då jag inte vill missa massa tid i skolan, nu kommer det att ta lååång tid eftersom att det är helg och ja ni vet… det tar tid.

Sen så fylls dagen med lunchstalltjänst och sist men inte minst idrott där vi ska göra vårat andra cooperstest. Det ska bli intressant att se om träningen har gett resultat men helt ärligt tror jag inte det. Resultat kommer inte så snabbt men jag ska försöka anpassa måltiderna så att jag verkligen inte får håll. Då det var ett stort problem när vi utförde det första passet, jag fick håll och fick anpassa tempot efter det.

Efter idrotten drar jag mig hemåt mot Örebro igen, det är inte lång tid kvar till jag inte behöver pendla fram och tillbaka från Ströms till Örebro(snart sommarlov). Känns helt ärligt talat hyfsat skönt, att bara få vara i stallet hela dagarna, strosa runt i ”Skaune” och klappa järnet när svensk efter svensk sätter en nolla på den stora, fina gräsbanan på Falsterbo, skrika till jag blir hes när Helix på Liseberg tar fart. Ja, denna sommar kommer att bli mer än fantastisk!

Gillar