Header

Fashion, Inspiration, Wishlist

Jeg hoppede lige ind på Missguided og opdagede, at der er 35% på en hel masse smukt festtøj ved brug af koden "partygirl".

Det er jo helt perfekt nu, hvor der snart er julefrokoster, juleaften, nytår, og alt det andet festlige de næste måneder jo bringer os!
Jeg har selvfølgelig lige fundet nogle af de styles, der personligt er mine favoritter! 😍

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Everyday

Jakke: Jacqueline de Yong - Tørklæde: H&M

Kjole: HER (Fås også i andre farver)

Jeg besluttede mig igår for at dokumentere (prøve på ihvertfald) lidt mere af min dag i form af billeder, hvor ovenstående er resultatet deraf.

Dagen blev brugt i selskab med min veninde Cecilie, hvor vi tog til åbningen af den nye butik Erna Erna. Jeg endte med at købe den super fine grønne kjole, som ses på billederne, da jeg har haft et lille øje til den længe, og den var sat ned til kun 100 Dkk. Den koster normalt 280 Dkk, så den er jo i forvejen ikke dyr, men jeg har været lidt i tvivl om den og har derfor ikke købt den førhen... men til 100 kroner, så skulle den med hjem 😄

Efter lidt shopping, indkøb osv. endte vi hjemme hos mig, hvor vi med en god kop kaffe samt oreos og marzerin kager så film og fejrede lørdagen ❤

Likes

Comments

Everyday, Inspiration

Som jeg allerede har nævnt i tidligere indlæg, så er jeg vild med alle årstider, da de hver har noget fantastisk og noget smukt at byde på. Men da det nu er blevet efterår, tænkte jeg at lave et indlæg om det smukke og hvad, jeg elsker ved netop denne årstid. So here goes..

Noget af det mest symbolske ved efteråret er nok, at bladene på træerne begynder at skifte farve til de mere orange, gule og rødlige farver, og jeg synes, det er så smukt at køre gennem skoven og se op på træernes kroner og ligge mærke til denne varme farvekombination. Det giver mig en følelse af, at der er lagt et varmt tæppe over landskabet, og af en eller anden årsag giver det mig en følelse af både glæde og tryghed.
Men inden denne symbolske begivenhed ved efteråret sker, sker en anden begivenhed, som jeg ind i mellem føler bliver taget for givet - måske det bare er mig.. begivenheden, jeg tænker på, er, når æblerne bliver modne, og man kan gå ud og plukke de helt friske æbler og bage en æbletærte, lave æblegrød eller blot spise et selvplukket æble til sin morgenmad. At høste en frugt, som har været hele sommeren om at gro og udvikle sig, er noget man ikke bør tage for givet. Jeg må indrømme, at jeg sammen med græskaret tænker på æblet som efterårets frugt, og dette er jeg nok ikke ene om.
Selvom denne årstid også bærer en masse regnvejrsdage med sig, og dette selvfølgelig kan være lidt af en belastning, så synes jeg også, at der er noget hyggeligt ved at kunne lave sig selv en god kop kaffe eller te, tænde stearinlys og kravle under et varmt tæppe med en film eller serie sat på. Disse dage kan skal man heller ikke tage for givet, da de efter min mening er med til at lade én op. Dage som disse giver mig ny inspiration, de giver mig lysten til at være kreativ, og de motiverer mig til at komme ud de dage, hvor vejret endelig er tørt igen.
Samtidig nyder jeg også at sidde udenfor på en overdækket terrasse eller lignende pakket godt ind i tæppe og trøje, imens regnen siler ned, men der ingen vind er. Der er noget ved lyden af regnen på vinduet eller, når den rammer ned i vandpytterne på jorden og lyden af vandet, der løber nede i kloakkerne... det er som om, at regnen ikke blot renser luften, men også renser jorden for urenheder, og jeg kan lide at tænke, at regnvejrsdagene er skabt til at rense ud og rengøre verdenen, vi lever i. Derfor kan jeg også godt lide selv at bruge disse regnvejrsdage til at rense ud.. gøre noget godt for mig selv. Det behøver ikke at tage hele dagen, men måske blot en halv time, hvor jeg ligger en ansigtsmaske og får skrevet mine tanker ned på et papir - mere skal der ikke altid til. En gåtur i skoven hvor tankerne lades vandre, hvorhen de vil, give den gas til højt musik, bage græskarmuffins eller skære græskar ud til fine lygter, rengøre hjemmet og efterfølgende tænde stearinlys som belønning for det hårde arbejde. Uendelige ting kan man lave på en regnvejrsdag, hvor lyden af regnen udenfor blot nydes, idet man tænker på, at alt renses og rengøres.

Efteråret er tiden, hvor vi går fra de lange lyse dage hen mod de koldere, mørkere og kortere dage. Denne overgang virker så negativ, og det er forståeligt nok, at mange ender ud i en vinterdepression.. Det er ikke nemt for alle at hive alt det positive ud af hver årstid, og samtidig også kunne vende det der så er negativt til noget mere positivt. Dette gælder alle situationer, og jeg selv er heller ikke altid god til at se det positive i enhver situation.. Det kræver øvelse og arbejde. Jeg prøver at fokusere på det positive, men de dårlige dage fremkommer desværre også. Det må være en del af det, at være menneske.
Idag vælger jeg dog at tage smilet på, for dette er nogle gange et valg, jeg må tage og desværre ikke bare en selvfølge.
Men tænker jeg på dagene i efterårsmånederne som en helhed, så ender de fleste dage med at give mig et smil på læberne som en selvfølge. Fordi selvfølgelig kan man kun smile af at se de varme farver udenfor, hvor solen, når denne er fremme, blot gør disse farver smukkere, og regnen sørger for, at vejret i sidste ende bliver klart, så naturen og den friske luft kan nydes.

Gå ud i den friske luft og find kastanjer, bag en æbletærte og skær et græskar ud, så et lys kan tændes deri - disse ting kan efter min mening kun give god og positiv energi 🍂🍎🎃☕.

Likes

Comments

Inspiration, Wishlist, Beauty

Jeg er indgået i et samarbejde med Nu Skin, og i den forbindelse har jeg bestilt de to ovenstående lækkerier hjem - en "moisture mist" og en "lip plumping balm".
Nu hvor vi går de lidt koldere tider i møde, så går jeg meget op i, at min hud skal have en masse fugt, hvilket jeg tænker, disse to produkter især vil kunne give.

Misten kan bruges til både ansigtet, kroppen og håret, og så er den nem at have med på farten, hvilket virkelig tiltaler mig, da jeg derved altid hurtigt lige kan friske min hud og hår op inden, jeg skal noget.

"Lip plumping balm" er en fugtgivende læbepomade, som samtidig giver læberne en smule farve og gør dem mere fyldige. Denne er selvfølgelig også nem at have med på farten, så jeg tænker, at misten og læbepomaden kommer til at blive mit lille "kit" til at friske min hud og generelt min udstråling op, hvilket jo aldrig er helt dårligt, hvis man skal være på farten en hel dag.

Jeg glæder mig meget til at få disse produkter hjem, og se om mine forudbestemmelser er rigtige 😄 - Jeg opdaterer selvfølgelig lige omkring dette!

Er du også interesseret i at afprøve disse produkter, så kontakt mig enten her på Nouw i meddelelser, på Instagram (@mathildeskj) eller på min mail mathilde_01@live.dk! Så kan jeg lynhurtig hjælpe med at få bestilt det helt rigtige hjem! 😍

English:

I've partnered up with Nu Skin and because of that I have ordered the two products above - a moisture mist and a lip plumping balm.
We're soon facing colder weather so keeping my skin fresh, moist and hydrated is really important to me and I believe that these two products will help me receive that.

The mist can be used for both skin and hair and it's easy to take with you on the go which is really speaking to me since I quickly can use the mist to freshen up before I have an event or anything like that.

The plumping lip balm is a moisturizing lip balm that also gives the lips a little color and as the name says the lip balm makes the lips plump. The lip balm is of course also easy to have with you when out and about so I'm thinking that the mist and the lip balm will be my kit to freshen up my skin and in generel my appearance on the go - which is never a bad thing if you're running around all day.

I'm so excited about these products and I can't wait to get them home and test them to see if I'm right about them being part of my new "on the go-kit". - I will of course update after testing the products!

Are you interested in checking these products out as well, please contact me here on Nouw in messages, on my Instagram (@mathildeskj) or at my mail mathilde_01@live.dk! Then I can help ordering the right products! 😍

Likes

Comments

Fashion, Inspiration

Tørklæde i mørkegrå fra H&M - kan måske findes i butikken

Tørklæde i lyserød fra H&M: HER

Lignende bluse fra Pieces: HER - Lignende luffer HER

Indenfor den sidste uge har jeg gjort mig nogle billige køb, som jeg bestemt vil få glæde af.
De to tørklæder er købt i H&M til henholdsvis 129 DKK og 179 DKK, hvilket jeg synes er en rigtig god pris, da tørklæderne bare er så bløde og helt sikkert kan holde mig varm her i efteråret samt vinteren senere hen. Derudover har jeg købt en rigtig fin bluse fra Pieces til kun 160 DKK. Farven jeg har valgt, tror jeg desværre kun man kan få, hvis den er i de fysiske butikker, og det samme gælder det mørke grå tørklæde.
Vantere købte jeg faktisk på torvet i Hillerød af en dame, men jeg har fundet én som sælger noget lignende til endda kun 100 DKK, hvor jeg gav 150 DKK på torvet 😄

Likes

Comments

Everyday, Food

Jeg har ikke blogget længe nu, føler jeg... Lysten har været der, men samtidig har den ikke, fordi jeg bare har haft gang i så mange ting, og dette har jeg bare nydt fuldt ud.
Derfor vil jeg nu dele nogle billeder fra en del af det, jeg har lavet siden sidst, samt en lille tekst dertil, og som overskriften til dette indlæg indikerer, har jeg spist en masse lækker mad med en masse, jeg har nær 😄

Frokost i Helsingør med min veninde Asta. Dette er helt tilbage til d. 21. september, men det er da værd at dele, når ens frokost ser SÅ god ud, og samtidig også var det:

Min veninde Laura havde tilbragt flere måneder på Mallorca og var endelig hjemme på et kort visit. Hun havde derfor samlet pigerne til kage, kaffe og andet godt dertil 😍:

Laura og jeg mødtes igen dagen derpå til en kop kaffe og hyggesnak:

Min mor donerede penge til, at min søster og jeg kunne tage ud og spise dessert og drikke te sammen en tilfældig onsdagaften. Søsterhygge skal der jo også være plads til:

En morgen havde jeg lige lidt ekstra overskud og valgte derfor at lave sunde æble/kanel pandekager med peanutbutter til - hvis jeg selv skal sige det, så var det reeet godt:

I anledning af mine veninde Cecilies 20 års fødselsdag tog vi på Café Flora, som efterhånden er ved at være vores stamsted. Her spiste vi lækker morgenmad bestående af skyr med granola og kompot, rugbrød med avokado samt en rødbede/ingefær/appelsin juice:

❕Spændende nyheder❕ Denne alt for søde killing flytter hjem til mig om præcis en måned idag 😍
Det er en lidt længere historie, men der er ingen tvivl om, at jeg kan lide stort set alle dyr, og jeg savner kattene hos min mor, som jeg jo har boet sammen med. Så nu skal jeg have min egen kat, i det en kat ikke kræver lige så meget opmærksomhed, som eksempelvis en hund gør (for jeg skal uden tvivl også have en hund, når tiden er til det).
Han skal hedde Felix og vil helt sikkert blive vist en del mere her på bloggen:

Jeg havde ikke set min veninde Elena længe, så vi mødtes til frokost:

I fredags spiste min mor og jeg brunch sammen, vi kunne dog ikke spise alt det mad på tallerken haha. Der var utrolig meget mad, men det smagte også utrolig godt, så vi forsøgte at komme igennem det, men måtte give op. Derefter måtte vi jo shoppe lidt for at gå noget af mætheden væk 😂:

I lørdags tog min veninde Simone og jeg ud og loppede lidt. Vi kørte rundt forskellige steder og fandt en masse lækre loppefund til ingen penge (det kan altså tit godt betale sig!). Vi endte dog også med at søge ly for regnen og samtidig holde en pause på Café Flora:

Likes

Comments

Everyday, Food, Inspiration
Smoothie bestående af blandede bær, gulerod, banan, havregryn og mælk toppet med kokos, müsli og hakkede mandler:
Havregrød toppet med kanel og æble:
Pære/banan yoghurt toppet med müsli, havregryn og banan:

Man siger jo, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, så derfor er en god og sund morgenmad vigtig - og det kan man jo lave på mange måder, men lige fortiden er de 3 ovenstående mine favoritter.

Smoothien er nem og hurtig lige at blende sammen, og man kan jo altid bare tage det frugt og grønt, man nu lige har derhjemme og blende det med isterninger, og så har man en god smoothie, der lige kan toppes med, ja også bare lige hvad man har derhjemme.

Havregrød er også lige så nemt og hurtig at lave. Jeg plejer at tage 1 dl havregryn, 1 dl vand og 1 dl mælk samt en smule salt, hvis jeg laver til mig selv, da dette svarer meget godt til én portion. Dette lader jeg koge, imens jeg rører i det, indtil det er færdig og ligner grød. (Man kan helt sikkert finde en bedre forklaring eller opskrift på nettet, hvis ikke man kan finde ud af at lave havregrød, og min forklaring ikke er brugbar haha 😂)

Den nemmeste morgenmad er helt sikkert den sidste... Jeg køber Arlas økologiske pære/banan yoghurt, hælder hvad jeg nu kan spise op i en skål og topper den med lækkerier.

Hvilket sikkert er tydeligt, så er jeg fan af morgenmad, som er nemt, hurtigt, sundt og smager utrolig godt! En bedre start på dagen kan man næsten ikke få, hvis man spørger mig 😍

Likes

Comments

Fashion, Inspiration, Wishlist

HER - HER - HER - HER

HER - HER - HER - HER

Efteråret er her, og jeg elsker det!

Alle årstider er efter min mening fantastiske på hver sin måde, og noget af det mest fantastiske ved, at vejret begynder at blive koldere, er nok alle de dejlige striktrøjer og varme sweaters - og hvis man blot tager et hurtigt kig ind i mit tøjskab, så er man nok heller ikke i tvivl om, at det er noget af det, jeg elsker at købe aller mest.

Derfor har jeg selvfølgelig allerede op til flere gange surfet nettet tyndt for lækre trøjer her til det kolde vejr, og jeg har nu lavet et indlæg med nogle af mine yndlings, som samtidig også er ret budget venlige efter min mening... Den dyreste, jeg har fundet, koster kun 349 Dkk, så det vil jeg mene er helt ok.
Derudover kan man få de fleste, jeg har fundet, i flere farver, hvilket jo er dejligt også 😄

Likes

Comments

Everyday, Food, Inspiration
Mandag: Afslapning og venindehygge
Tirsdag: Hurtig og sund morgenmad

Onsdag: Svømmetur efterfulgt af caféhygge med mor

Torsdag: Poserede med blomster, men endte med at spilde vand på mig selv 😓😂 efterfulgt af caféhygge med Cecilie (yes, Café Flora for anden dag i træk 😜)

Og så har jeg så ikke flere billeder fra ugen.... men fredag var jeg igen sammen med min veninde Cecilie, og lørdagen stod på familiefødselsdag for min lillesøster (som jeg også nævnte i mit sidste lidt hurtige indlæg).
Søndag var en dag, hvor de fleste lige skulle komme sig efter fødselsdagen - vores familiefødselsdage går åbenbart ikke stille for sig 🍻😂. Idag tænkte jeg så, at jeg lige måtte få bevæget mig lidt og gøre noget godt for min krop, så jeg har været oppe og svømme og ordnet lidt praktisk herhjemme.

Det var så den uge, og nu ser jeg frem til en ny 😍...

Likes

Comments

Everyday

Efter en smule havearbejde har jeg lige lavet mig en kop kaffe, taget en hjemmelavet scone og sat mig foran computeren.

Jeg har en del blogindlæg, som jeg gerne vil have skrevet, men tiden har bare slet ikke været til det de sidste dage, så nu kan jeg endelig lige sidde ned og få skrevet lidt, inden jeg skal gøre mig klar til i aften, hvor der holdes familiefødselsdag for min lillesøster.

Dette var bare lige et kort og hurtigt indlæg, som lige kort opdaterer min livssituation eller noget haha 😂

Likes

Comments