Header

Hey Piger.

Jeg har været så ''heldig'' at få hevet en omgang forkølelse til mig, så de sidste par dage har for mig stået på massere af te og netflix i sengen. Jeg ved der også er en masse andre der er i samme båd som mig lige i øjeblikket, så jeg tænkte at jeg ville komme med mine bedste bud på hvordan man kan få forkølelsen ned med nakken!

Mit første tip er selvfølgelig drik massere af te. På den måde får du varmet halsen og udrenset nogle af de bakterier du har i kroppen.

Det andet tip er at spise massere af hvidløg og chili, så du kan få gang i kanalerne og få varmen indefra. Hvidløg har også nogle gode egneskaber i sig til at bekæmpe bakterier.

Tredje tip er ingefær! Jeg er kæmpe fan af ingefær, den er god til SÅ mange ting, og så synes jeg at det smager fantastisk! Jeg er heldigvis ikke så ofte syg mere, og det tror jeg skyldes at jeg hver morgen tager et hjemmelavet ingefær, citron og gurkemeje shot. Alle 3 ting er rigtig gode når man skal forebygge og bekæmpe en forkølelse. Jeg plejer altid at skrælle et stykke groft ingefær og spise det om det er, det kan godt være meget kræs, men jeg synes det virker rigtig godt!

Det fjerde tip er C- Vitamin som er rigtig godt til at nedbryde bakterier, det kan være grapfrugt, appelsin og ikke mindst rød peberfrugt som indeholder rigtig mange c-vitaminer

Det sidste og femte ting er godt med søvn og afslapning! Det kan godt være svært at ligge alle de vigtige gøremål til siden når en forkølelse rammen og typisk rammer den altid når man skal en masse ting! Men jeg synes mange gange kun det bliver værre hvis jeg ikke lytter til min krop og bliver under dynen, og får noget ekstra søvn.


Jeg har altid været rigtig glad for chai latte, og jeg tænkte jeg ville forsøge mig med at lave min egen sundere version af den med gode ingredienser også, og den blev super vellykket, og er perfekt til både når man er syg, men ogå bare til hygge, så den tænkte jeg at jeg lige ville dele.

* Ingefær pulver

* Gurkemeje pulver

* Lidt peber

* Stødt kanel

* Kokos sukker eller honning

* Kokos olie

* Rismælk eller mandelmælk

Når du har alle tingene fremme tager du lidt af hvert ned i en kop, jeg plejer at putte en del kanel i min. Herefter varmer du mælken og hælder ned over og røre godt rundt, og så er den klar! Håber i kan lide den!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger!

Det er ved at være noget tid siden jeg har slået noget op her på bloggen, men nu er jeg klar til at lave en masse indlæg igen!

Jeg tænkte efter som at det nu er blevet efterår (Som det ellers også har føltes som stort set det meste af sommeren) Tænkte at jeg ville give lidt inspiration til nogle lækre knits til efteråret! Det er i hvert fald et af mine must haves, når det begynder at blive koldere og jeg må indrømme at jeg glæder mig lidt nu til at at kunne hoppe i en varm strik og et par fede støvler!

Jeg er især helt forelsket i den sorte strik, den blev jeg også nød til at bestille hjem til min samling!

Jeg håber i har haft en god tirsdag, jeg har brugt min på at ligge og slappe af, da jeg har været så heldig at få hevet mig en lille forkølese hjem...


Likes

Comments

Hej Piger! Sikke dog et skønt vejr det er idag! Man bliver bare i så dejligt et humør af det!

Tidligere idag havde jeg sådan lyst til noget koldt med chokolade og kaffe i, så jeg afprøvede denne lækre sag, og det blev en succes! Så derfor tænkte jeg at jeg lige ville dele den med jer, håber i bliver ligeså glade for den som jeg er! Det er i hvert fald ikke sidste gang den bliver lavet!

Det du skal bruge er:

1/2 banan

1 scoop chokolade protein pulver

En sjat mandelmælk (Kan også erstattes med almindelig mælk)

2 tsk instant kaffe

1 tsk ren kakao pulver

En sjat kold vand og isterninger

- Og så bare i blenderen med den, super lækkert med nogle ekstra isterninger i glasset, og så er den klar til at drikkes!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg er kommet rigtig meget i sommer humør af at solen er begyndt at skinne lidt mere, og kan snart ikke vente til at det bliver tid til at tage på stranden igen! Derfor har jeg været inde og kigge lidt efter bikinier på Nelly.com. Jeg har fundet lidt forskelligt som jeg er blevet lidt små forelsket i,som i kan se oven over. ❤

Likes

Comments

Jeg er lige kommet hjem fra træning, og hvis jeg føler for at lave lidt ekstra ud af min protein shake, laver jeg stort set altid den her opskrift.

Super lækker og cremet smoohtie, som også nemt kan bruges som en lille dessert!

Håber i kan lide den.

God aften!


Du skal bruge:

1 banan

1 scoop chokolade proteinpulver (Jeg bruger den fra My protein )

1 håndfuld isterninger

1 spsk rå kakao pulver

Mælk

Det hele kommes i blenderen, og så er den klar til at drikke!

Tip: Hvis man ønsker at gøre den lidt ekstra lækker, kan man hakke lidt mørk chokolade og drysse på toppen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

God aften!

Hvis der er noget jeg elsker, så er det nyt træningstøj! Jeg kan godt lide og føle mig godt tilpas når jeg er nede og træne, og det gør jeg ved at have noget lækkert på.

Jeg sad lige her til aften og kiggede på lidt forskelligt, og tænkte jeg ville dele nogle af mine favoritter med jer her ❤


Likes

Comments

Hej piger!

Idag vil jeg komme med nogle af mine favorit snacks, som er et lidt sundere alternetriv til slik og søde sager.

Jeg tror godt at vi alle kender til det med når vi kommer hjem fra enten skole eller arbejde, at man efter en lang dag bare trænger til noget sødt. I stedet for at hoppe i slik skabet, laver jeg nogle nemme sunde alternetriver, som er nemme at lave, og så slipper man for at sidde tilbage med den dårlige samvittighed efter at have spist en pose slik i stedet for 😉

Håber i kan finde inspiration til selv at prøve nogle af tingene af!

Hav en skøn aften!

Rugbrødschips

Det du skal bruge er:

- Rugbrød

- Oliven olie

- Salt, eller andre krydderier efter eget ønske

Du starter med at tænde ovnen på 175 grader varmluft. Skær rugbrødet i tynde skiver, herefter ligger du skiverne op op en bredepande med bagepapir på. Herefter pensler du rugbrødet med olivenolie og drysser med salt.

Efter 10-15 min. har du lækre sprøde rugbrødschips

Hindbær fyldt med mørk chokolade

Det du skal bruge er:

- Friske hindbær

- Mørk chokolade

Start med at vaske dine hindbær, lig dem herefter på en tallerken. Nu er det tid til at smelte din mørke chokolade. Når den er smeltet, tager du en lille teske, og fylder hindbærene op. Herefter stiller du dem på køl, og så er de klar!

Æbler med peanutbutter og kanel

Det du skal bruge er:

- Et æble

- Peanutbutter

- Stødt kanel

Start med at skær dit æble ud i skiver, og lig dem på en tallerken. Herefter smøre du lidt peanutbutter på dine æble skiver, og drysser til sidst med lidt kanel. Super simpelt og lækkert!

Bananer dyppet i mørk chokolade

Det du skal bruge er:

- 1 banan

- Mørk chokolade

Den her opskrift er stort set ligsom de fyldte hindbær. Her skære du din banan ud i skiver, og smelter herefter din mørke chokolade. Så er det bare at dyppe bananstykkerne i chokoladen, du kan nu vælge at bare lade dem være som de er, eller drysse nogle hakkede mandler på . Herefter skal de på køl i 10 min. Og så er de klar til at nyde!

Grønsags stave med hummus

Det du skal bruge er:

- Hummus

- Grønsager efter eget valg

Det her er en af mine favoritter, og bruger den både som eftermiddags og aften snack. Jeg bruger stort set altid bare gulerødder og agurk som jeg skær ud i stave og ligger i en skål. Herefter tager jeg min hummus fra Løgismose som jeg køber i netto, og putter lidt i en skål også, og så er det klar til servering!

Likes

Comments

Sommeren er ved at nærme sig med langsomme skridt, og jeg tænkte jeg idag ville give mine tips til hvordan du kan få en god bikini bagdel 😉

Ligesom med løb skal hård ben- og baldetræning bygges langsomt op, så du ikke får overbelastningsskader.

Start med at lave de fem baldeøvelser 2 gange om ugen i 4 uger. Husk at overholde det. Herefter kan du træne 3 gange om ugen.

Er du utrænet, kan du starte med at lave øvelserne uden belastning. Men husk at tilføre ekstra vægt, så snart du ikke bliver øm i benene efter træning.

Disse øveser kan både laves hjemme, og i træning centeret!

Tip: For at få ekstra god kontakt til dine balle muskler, er en af mine bedste venner her en trænings ellerstik, som du kan have med i stort set alle øvelser!

Håber i kan bruge det til noget piger! ❤

Mine favorit øvelser er:

1. Sumo squats

Stil dig i en bredstående stilling med fødderne, ud over hoftebredte.

Sørg for at fødderne er vendt stående skråt ud til siden.

Spænd i lår og mave, og gå ned i en squat, her er det vigtigt at dine knæ følger dine ben og fødders retning, og at dine knæ ikke tilter ud foran knæene.

Tip: Hvis du føler for at have vægt på, kan den laves ved et squat stativ, eller med en kettelbell/ dumbell i hånden.


2) Glute bridge

Lig dig på ryggen, med benene bøgede og fødderne i gulvet.

Pres din numse op og den nederste del af ryggen, så langt som du kan og spænd godt i dine balle muskler, gerne hold den her i nogle sek.

Sænk langsomt ryggen halvt ned igen og gentag øvelsen.

Tip: Hvis du føler du kan have mere vægt på, kan du lægge enten en sandsæk, en vægt skive på maven, eller en vægt stang med vægt på siderne.


3) Glute kickback

Hvis du er hjemme kan du bruge en væg eller dørkarm til at placere hænderne på.

Tred et lille skridt tilbage fra væggen så du står i en skrå linje fra væggen.

Herefter løfter du langsomt det ene ben op så meget som du kan, og tænk på det er din balle muskel der skal løfte.

Når benet er helt løftet spænder du balle musklen og holder det der i et par sek. og sænker benet langsomt igen.

Tip: Hvis du er i trænings centeret, kan den laves med et kabel for ekstra vægt. Ellers er trænings ellerstikken en god ven at have med her.


4) Step-ups

Her starter du med at finde et trin, bænk eller en stabil stol alt efter hvilken højde du har det bedst med.

Start med at sætte det venstre ben op på bænken, og sørg for at have vægten på dette ben, Træd derefter op på bænken, og sæt det højre ben op ved siden af det venstre uden at lægge vægten over på det.

Lad det venstre ben blive stående på bænken, og sæt den højre langsomt ned igen

Gentag øvelsen og skift ben.

Tip: Hvis du er i et trænings center kan du bruge en trænings bænk og evt. nogle vægte i hånden.


5) Side walking squats

Den her øvelse er måske en af de svære hvis man er nybegynder, men den kan laves på to forskællige måder.

start med at stille dig med fødderne i skulder bredte, skyd brystet lidt frem og strit med numsen og gå herefter ned i en squat.

1 variation: Her kan du enten blive nede i din squat og gå til siden imens du holder din squat stilling ( Man ligner lidt en frø) 😉

2 variation: Den her er bedst for nybegyndere. Her kommer du op fra din squat igen, og tager derefter et skridt til den ene side, så du står med benene i hoftebrede igen, herefter laver en squat igen. Dette gentager du fra side til side.

Tip: I den her øvelse kan det være en god ide at bruge elastikken, hvis man gerne vil have at det skal syre lidt mere.


Likes

Comments

Contains affiliate links
ONLY / Plisse Slit Dress / VERO MODA / By Malene Birger / NLY Trend / Object Collectors Item

Jeg har længe haft nogle ting liggende i min indkøbskurv hos nelly.dk, dem tænkte jeg lige at jeg ville vise jer. Jeg har især længe gået og savlet over den her taske fra Malene Birger, men det kan være den en skønne dag ænder på min arm (Håber jeg stærkt på)

Jeg håber alle får en skøn weekend!

Likes

Comments

Så blev det enlig fredag og tid til lidt lækkert!

Denne banankage er super nem at lave, og den er helt klart en af mine favoritter!

Det bedste af det hele er man sagtens kan spise mere end et stykke, uden at have dårlig samvittighed 😉

Velbekomme!

Du skal bruge:

4 modne bananer

3 dl havregryn (grove, eller blendet fint)

1 dl valgfri mel

3 spsk smeltet kokos olie

4 æg

1 tsk vaniljesukker

50 g. Mørk chokolade


Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader.

Mos bananerne i en skål med en gaffel, smelt kokosolien i mikroen, og bland derefter det hele sammen.

Hak chokoladen groft og bland det efterfølgende i dejen.

Hæld dejen i en form, og bag den i ovnen i 25-30 min. Til den er gylden.

Likes

Comments