Jeg elsker Instagram, og den måde man kan blive motiveret på af at se på andre, der bare er fuldstændig motiverede. Det giver sådan en helt speciel gejst til, at man har lyst til at gøre det ligeså godt som dem.

@KRISSYCELA

This woman is amazing! Hvis I ikke allerede følger hende nu, så skal I helt sikkert gøre det. De fleste af hendes opslag er videoer, som giver en viden om, hvordan man skal lave forskellige øvelser, og hvordan de er gode. På sin YouTube-kanal fortæller hun om, hvordan forskellige muskler virker. Hun er en true inspiration, og hun er helt sikkert en person, der er værd at følge. Hver mandag ligger hun Monday Motivation op, hvor man kan se hendes kunders transformation.

@CLIND

Fantastisk person som brænder for træningen. De fleste af Cecilies opslag er også videoer til, hvordan hun kører sin træning og idéer til, hvordan andre kan optimere deres træning.

@SELINAVISBECH

Hun har simpelthen så meget energi, at man ville ønske, man havde halvt så meget som hende. Hun er en true inspirationskilde, og hun lægger også videoer op med inspiration og træning. Det er fantastisk at følg med.

____

Jeg elsker at følge med i andres træning og gains, og derfor følger jeg også mest personer, som ligger videoer ud, så man får en forståelse for, hvordan de opnår dette, og man selv kan få inspiration til nye øvelser, så man ikke går død i træningen.

XO

Likes

Comments

Kender I det, at man virkelig er fokuseret og målrettet omkring sin træning? Jeg elsker at træne, og jeg elsker, når jeg rent faktisk kommer derop, men oh god, hvor kan det også bare være svært at komme derop nogle gange. Sometimes you just need a little extra motivation, og her elsker jeg simpelthen Instagram.

På Instagram kan man finde motivation og innovative træningsøvelser, så man ikke går død i træningen. Der er et hav af inspirerende mennesker på Instagram, både piger og drenge, som virkelig bare er engageret og committet. I løbet af ugen vil jeg lave en Top 3 over mine yndlings workout-Instagrammere, som jeg elsker at følge med i, og som virkelig inspirerer mig til at tage træningen til det næste level.

Hvad jeg godt kan lide at gøre for at holde min motivation oppe er at tage billeder af mine resultater. Det største rush, man kan få af træning er at se, man ikke spilder tiden i fitness forgæves. Det er en kæmpe motivation for mig at se, at min krop rykker sig den vej, jeg gerne vil have det.

Hvad gør I for at holde jeres Monday Motivation oppe?

XO

Likes

Comments